معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت: در طرح مدیریت هوشمند محدویتهای کرونایی در ۵ مرحله وضعیت واکسیناسیون همه کارکنان شاغل در اصناف و سازمانهای دولتی و بخش خصوصی بررسی خواهد شد.
آقای محسن فرهادی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود:در طرح مدیریت هوشمند محدویتهای کرونایی در ۵ مرحله وضعیت واکسیناسیون همه کارکنان شاغل در اصناف و سازمانهای دولتی و بخش خصوصی بررسی خواهد شد و اگر کسی واکسن کرونا نزده باشد اجازه حضور در محل کار را ندارد.
آقای فرهادی گفت :طرح مدیریت هوشمند محدودیتهای کرونایی پنج مرحله دارد که مراحل به فاصله یک تا دو هفته اجرا خواهد شد و شامل کنترل کارکنان، کنترل ترددهای درون شهری، کنترل اصناف، کنترل ترددهای برون شهری و در نهایت کنترل مراکز آموزشی است.
وی گفت: نخستین الزام طرح، رعایت همه شیوه نامههای اجتماعی نظیر زدن ماسک، فاصله اجتماعی و تهویه مطبوع در اماکن است و بعد هم همه حضار باید واکسن کرونا را دریافت کرده باشند.
آقای فرهادی افزود: در سازمانها و اصناف فقط آنهایی که واکسن زده اند میتوانند حضور یابند و در غیر این صورت باید غیبت بخورند البته بیش از ۸۰ درصد شاغلان ما واکسن دریافت کرده اند.
وی ادامه داد: بارکد کارت واکسن در تمام گوشیهای موبایل قابل بررسی است و همچنین مدیران سازمانی هم میتوانند کد ملی کارکنانشان را در اختیار حراست هر سازمان قرار دهند تا بررسی کنند چه کسانی واکسن را دریافت کرده اند.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در حدود سه هفته دیگر این طرح به مرحله بررسی اصناف میرسد و تمام اصناف حساس مانند رستوران ها، دفاتر پیشخوان دولت و اماکنی که تردد مردم در آن زیاد است از نظر واکسیناسیون کرونا کنترل میشوند که این کنترلها یا از طریق بررسیهای میدانی و یا از طریق نظارتهای اصناف مربوطه انجام خواهد شد.