اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید از امروز در دستگاههای اجرایی مازندران آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران ، سرپرست معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید از امروز در دستگاههای اجرایی استان آغاز شد.
دکتر اویس افزود : این طرح با هدف مدیریت ، کنترل و نظارت هوشمند بیماری کرونا از طریق تبادل اطلاعات بر خط در بستر سامانه امید به منظور ایجاد تعادل در زندگی روزانه شهروندان و صیانت از سلامت آنان طراحی شده است.
او با بیان اینکه اجرای این طرح به عهده خود دستگاههای اجرایی و نظارت آن به عهده دانشگاههای علوم پزشکی در هر استان است، گفت : دستگاههای اجرایی میتوانند وضعیت واکسیناسیون کارکنان را در سامانه امید وزارت کشور ثبت برسانند.
دکتر اویس افزود : کارکنانی که دز اول و دوم واکسن را تزریق نکرده اند نمیتوانند وارد اداره شوند و باید مرخصی اجباری بگیرند.
سرپرست معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : کارکنانی که تزریق واکسن نمیکنند موظف هستند هر ۱۵ روز یکبار آزمایش PCR انجام داده و نتیجه را به واحد کنترل کننده محل خدمت ارائه کنند.
او با اشاره به کند شدن روند ابتلا به کرونا با واکسیناسیون در استان افزود : ۵ میلیون و ۲۳ هزار و ۱۷۵ دُز واکسن تاکنون در مناطق زیر پوشش دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل تزریق شده است.