پیش بینی می شود امسال بیش از ۱۵ هکتار از اراضی کشاورزی بخش سرفاریاب به زیر کشت پیاز برود.
حمزه امیری افزود: برداشت این محصول در خرداد ماه انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه کاشت پیاز به صورت نشایی از نیمه آذرماه شروع و حدود یک ماه ادامه دارد بیان کرد: کاشت پیاز به صورت نشایی علاوه بر کاهش مصرف آب و نهاده های مورد نیاز موجب افزایش کیفیت محصول، کاهش مصرف سموم و به دست آوردن محصول زودرس و یکنواخت می شود.
امیری متوسط عملکرد محصول پیاز در سرفاریاب را مناسب دانست و ادامه داد: این عملکرد هرسال نسبت به سال گذشته افزایش یافته و از ۸۰ تن در هکتار به ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن در هر هکتار رسیده است.
رئیس جهاد کشاورزی سرفاریاب استفاده از روش های جدید مبارزه با بیماری ها، علف های هرز و افزایش دانش فنی کشاورزان را علت اصلی بالا رفتن متوسط عملکرد پیاز در این بخش دانست.
امیری گفت: در فصل کاشت و برداشت پیاز، به ازای هر هکتار زمینه اشتغال برای ۱۰ نفر فراهم میشود.