یک میلیون و ۷۳ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گچساران برای تأمین گوشت مرغ مصرفی انجام شد.
لیلا عطازاده افزود: ۲۹ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۵۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره سه ماهه در شهرستان گچساران وجود دارد.
وی بیان کرد: بیش از هشت واحد مرغداری شهرستان گچساران بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک ها غیرفعال است.
عطا زاده اضافه کرد: در راستای تنظیم بازار در این شهرستان ۳۰ تُن مرغ دولتی با نرخ هر کیلو ۲۰۰ هزار ریال در گچساران امسال توزیع شد.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: مصرف گوشت گرم مرغ، روزانه در این شهرستان ۱۰ الی ۱۲ تن است که با نرخ هر کیلو ۳۳۵ هزار ریال توزیع می شود.
وی ادامه داد: با توجه به برنامه ریزی انجام شده هیچ گونه کمبود و محدودیت در توزیع مواد پروتئینی در این شهرستان وجود ندارد.
سال گذشته هزار و۴۴۷ تن گوشت سفید در شهرستان گچساران تولید و روانه بازار مصرف شد.
سالانه ۱۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در گچساران تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.