اگر کتاب نبود، تمدن بشریت نیز وجود نداشت.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد از بی سلیقگی در چاپ برخی از کتب مانند قرآن انتقاد کرد و گفت: این بی سلیقگیها در اندازه، وزن و نوع چاپ و کاغذ باعث شده که هیچگاه از آن کتاب استفاده نشود.
وی گفت: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، هر کار و سخن ما باید پشتوانه و مطالب علمی داشته و فلسفهای در آن نهفته باشد.
نماینده، ولی فقیه در استان اصفهان با بیان اینکه تشریفات نباید در زندگی و کتاب ورود کند، به کمبود کاغذ در کشور اشاره کرد و گفت: تشریفات در چاپ و کاغذ نوعی اسراف است و باید ضمن حفظ جذابیت و ظرافت در چاپ کتاب، از هدر رفت کاغذ جلوگیری کنید.
آیت الله طباطبایی نژاد با تاکید بر اینکه خارج شدن از مسیر دیدن یعنی افتادن در مسیر خطا گفت: گاهی مشاهده میشود که از پوستِ حیوانات برای جلد کتب استفاده میشود که این خلاف است.
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه باید دسترسی آسان به کتاب برای عموم مردم استان اصفهان فراهم میشد، گفت: به همین دلیل، از ظرفیت فضای مجازی برای این مهم استفاده کردیم و نمایشگاه مجازی کتاب استان اصفهان را در این بستر راه اندازی کردیم.
علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران خصوصیت نمایشگاه مجازی را دسترسی همه مردم استان به کتاب عنوان کرد و گفت: حتی ساکنان در دورترین نقطه استان میتوانند کتاب خود را از این نمایشگاه خریداری کنند.
وی گفت: بیش از ۱۱۰۰ ناشر در این نمایشگاه ثبت نام کردند؛ این در حالی است که بیشترین تعداد ناشر که در آخرین نمایشگاه فیزیکی کتاب داشتیم، حدود ۳۰۰ ناشر بود.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب استان اصفهان از ۲۰ آذرماه در سایت اینترنتی www.ketab.ir کار خود را آغاز کرده است.