تعیین تکلیف ۶۰درصد کالاهای رسوبی در انبارهای سازمان اموال تملیکی خوزستان با تلاش متولیان امر انجام شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان؛ عضو هیات عالی نظارت سازمان اموال تملیکی کشور گفت:: در ادامه بازدید از انبارهای سازمانهای اموال تملیکی که پس از سفر ریاست قوه قضائیه انجام شد، با حضور مستمر در استانها روند کار در زمینه تعیین تکلیف کالاهای قاچاق دپو شده در انبارهای ۴ استان هدف شامل بوشهر، هرمزگان، خوزستان و تهران که بیشترین حجم کالا در آنها وجود دارد، مورد بررسی قرار گرفت.
قاسم رسولی فاضل درخصوص عملکرد سازمان اموال تملیکی خوزستان بیان کرد: یک هیات ۱۰نفر از سازمان اموال تملیکی کشور برای کمک به عوامل اجرایی استان اعزام و با جمع آوری آمارها مشخص شد حدود ۶۰درصد موجودی کالاها در قالب انهدام، فروش، استرداد و اعاده تعیین تکلیف شدند.
وی با اشاره به بازدیدهای قبلی انجام شده از انبارها و مقایسه وضعیت اکنونی اظهار داشت: خوشبختانه با تلاش مدیر سازمان اموال تملیکی خوزستان و سایر دست اندرکاران و همچنین حمایت ۱۰۰درصدی دادستانی استانریال رئیس کل دادگستری و همچنین استاندار خوزستان شاهد بهبود چشمگیر وضعیت هستیم.
رسولی فاضل با تقدیر و تشکر از متولیان امر تصریح کرد: امیدواریم تعیین تکلیف کالاها با هکاری همه جانبه تداوم داشته باشد تا وضعیت منطقی در این زمینه را شاهد باشیم.
وجود ۴ پرونده خاس در خوزستان
این مقام مسئول به وجود ۴ پرونده خاص از جمله ذرتهای آلوده اشاره کرد و ادامه داد: این پرونده که از سال ۹۲ به میزان ۱۲۰ هزار تن بلاتکلیف مانده بود، خوشبختانه تعیین تکلیف و انبارهایی که به این محصول اختصاص داده شده بودند تخلیه شده اند و محموله با نظارت دشتگاههای اجرایی و امنیت استان و کشور، به وسیله چندین فروند کشتی از ایران خارج شده اند.
عضو هیات عالی نظارت سازمان اموال تملیکی کشور با اشاره به وجود ۲۰ هزار تن ذرت مربوط به سال ۹۵ در انبارهای بندر امام خمینی (ره) بیان داشت: بر اساس مستندات ارائه شده، پیشنهاد خرید آنها به سازمان اموال تملیکی شده، ولی تاکید ما فروش آنها برای صادرات به کشورهای مصرف کننده است تا مشکلی ایجاد نشود.
وی به وجود مواد شیمیایی در بندر خرمشهر اشاره کرد و افزود: خوشبختانه این محموله نیز از انبارهای این بندر تخلیه فروخته شده و برای مصرف ثانویه تحویل مصرف کنندگان شده است.
رسولی فاضل ژنراتورهای برق در بندر امام خمینی (ره) را از دیگر پروندههای خاص و تعیین تکلیف شده عنوان کرد و گفت: امیدواریم سایر پروندههای سنواتی هرچه زودتر تعیین تکلیف شوند، البته بر اساس مستندات و گزارشهایموجود، ۴ انبار در اهواز تخلیه شده اند و آماده واگذاری ملک به مالکان هستند.
این مقام مسئول وضعیت انبارهای سازمان اموال تملیکی را استیجاری اعلام و اظهار کرد: همین موضوع خسارت زیادی به سازمان وارد میکند که لازم است حجم کالا و انبارها را محدود کنیم، کمک زیادی به کاهش هزینههای دولت خواهد شد.
مزایده و حراج کالاهای قاچاق
قاسم رسولی فاضل درخصوص مزایده و حراج کالاهای قاچاق بیان داشت: ۱۶ آذر ماه برندههای مزایده مشخص شدند و هم اکنون تحویل کالاهای حجیم خریداری شده به خریداران در حال انجام است.
بیشتر بخوانید: تخلیه بخش بزرگی از انبارهای اموال تملیکی خوزستان
وی تصریح کرد: همچنین ۲۳ آذر ماه نیز حراج کالاها در استان تهران انجام خواهد شد که سهم خوزستان در این مزایده حدود ۱۲۱ پرونده است که بدون شک بخش عمدهای از کالا به فروش خواهند رفت.