کُندی ساخت و تحویل مدارس پایتخت
اعتبارات عمرانی آموزش و پرورش چند سالی است که دو برابر شده است، اما ساخت و ساز مدرسهها در پایتخت همچنان کُند پیش میرود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، امروز به یک مدرسه در منطقه شرق تهران رفتیم که خیر مدرسه ساز ساخت این مدرسه را ۷۰ درصد جلو برده، اما سازمان نوسازی مدارس آن را بعد از یک سال هنوز به اتمام نرسانده است.
مهندس شعبانعلی سرناظر سازمان نوسازی مدارس درباره علت تاخیر در ساخت و تحویل مدرسه به خبرنگار ما گفت که نازک کاری و سفت کاری مدرسه و همچنین ایجاد انشعابات مدرسه زمانبر شده است و امیدواریم این مدرسه تا پایان امسال به بهره برداری برسد.
بچههای این مدرسه به مدارس همجوار رفته اند و در شیفت دوم آن مدرسه مشغول به تحصیل هستند.
تعدادی از اولیاء در مصاحبه با خبرنگار ما از تحصیل فرزندان شان در مدرسه دیگر ابراز گله مندی کردند.
یکی از اولیاء گفت: فرزند خود را در این مدرسه ثبت نام کرده ایم، اما حالا فرزند ما در نوبت بعداز ظهر مدرسه جاوید درس میخواند.
یکی دیگر از اولیاء نیز گفت: ساخت این مدرسه ۴ سالی است آغاز شده، اما هنوز به اتمام نرسیده است و فرزندان ما همچنان سرگردان هستند.
از نیمه تمام بودن تعدادی از مدارس شهر تهران که بگذریم برخی مدارس تکمیل شده هم به خاطر نبود انشعابات بلااستفاده مانده اند.
اولیاء این مدرسه نیز به ما میگویند که به دلیل اختلاف بین آموزش و پرورش و سازمان آب و فاضلاب و شرکت گاز انشعابات این مدرسه همچنان وصل نشده است و هزینه آن را دارند فرزندان ما میپردازند.
یکی از اولیاء گفت: فرزندم در شیفت دوم مدرسه دیگری تحصیل میکند و به همین خاطر امکان شرکت در کلاسهای حضوری را ندارد.
طبق قانون سال گذشته حق انشعابات مدارس خیرساز رایگان بوده است، اما مسئولان اداره آب و فاضلاب میگویند که این قانون مربوط به سال گذشته بوده و مدارسی که امسال تکمیل شده اند باید این هزینه را بپردازند.
رئیس آموزش و پرورش منطقه ۵ تهران هزینه انشعابات ۴ مدرسه را ۴۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: پرداخت این هزینه برای آموزش و پرورش مقدور نیست.
شهبازبیگی همچنین به خبرنگار ما گفت که نامه نگاریهای زیادی به استانداری، فرمانداری و اداره آب و فاضلاب داشته است، ولی نامه نگاریها همچنان بی نتیجه مانده است.
با پیگیری ما مسئولان اداره نوسازی مدارس شهر تهران وعده تحویل مدرسه میثم در شرق تهران را تا آخر امسال دادند و همچنین گاز مدرسه خیرساز بانو معتمدی نیز قرار است تا پایان این ماه وصل شود.
شهر تهران ۵۵ مدرسه نیمه تمام و ۲۵۰ مدرسه دو نوبته دارد که با حضوری شدن کلاسها مشکل کمبود مدرسه همچنان باقی است و با افزایش اعتبارات عمرانی انتظار میرود که مدارس فرسوده تخریب و نوسازی و مدارس نیمه تمام نیز هر چه زودتر تکمیل و در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.