سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: در دیدار با سفیران کشورهای کره جنوبی و نیوزیلند ظرفیتها و آمادگی جزیره قشم برای تجارت و سرمایه گذاری فرامنطقهای معرفی شد.
وی افزود: احداث پل خلیج فارس و توسعه بندر کاوه از مهمترین طرحهای اقتصادی و زیربنایی برای جذب سرمایه گذاری است که همه مطالعات زیست محیطی و اقتصادی این طرحها انجام و اکنون مذاکراتی با سرمایه گذارانی از کشورهای مختلف شده است.
فتح الهی گفت: احداث پل خلیج فارس و اجرای طرح توسعه بندر کاوه به عنوان نقطه آغاز کریدور شمال - جنوب تاثیر مثبتی بر اقتصاد این منطقه دارد.
بیشتربخوانید: تامین ۱۸ میلیارد تومان اعتبار برای تسهیلات اشتغالزایی در قشم
سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: بیش از ۲۱۰ واحد تولیدی در سه شهرک صنعتی جزیره قشم فعالیت میکنند که سرمایه گذاریهای خوبی در حوزههای زیربنایی صورت گرفته است.
افشار فتح الهی پروژههای هتل سازی و مجموعههای گردشگری را از دیگر حوزههای دارای مزیت برای حضور سرمایه گذاران بین المللی دانست و افزود: احداث هتلهای پنج ستاره و مجموعههای گردشگری استاندارد میتواند زمینه ساز حضور گردشگرانی از سایر کشورهای جهان در قشم شود.
وی با تاکید بر اهمیت سرمایه گذاری و رونق صنعت گردشگری در اقتصاد قشم گفت: اکنون حدود ۳۰ درصد از مسافران ورودی به قشم گردشگران خارجی هستند.
فتح الهی افزود: سفیران کشورها در معرفی فرصتهای اقتصادی به سرمایه گذاران نقش مهمی دارند و آمادگی داریم همایشهای بین المللی فرصتهای سرمایه گذاری با حضور سرمایه گذارانی از کشورهای مختلف در منطقه آزاد قشم برگزار شود.
سفیر کره جنوبی در ایران گفت: جزیره قشم دارای ظرفیتها و مزیتهای اقتصادی فراوانی است که متاسفانه برای سرمایه گذاران کره جنوبی به خوبی معرفی نشده است.
یون کانگ هیون افزود: سفارت کره جنوبی آمادگی دارد تا در سال آینده میلادی با هدف معرفی بهتر مزیتهای اقتصادی قشم همراه جمعی از سرمایه گذاران بین المللی در جزیره حضور پیدا کند.
وی با اشاره به ظرفیتهای بی نظیر طبیعی جزیره قشم گفت: این منطقه را میتواند به یکی از مقاصد گردشگری بین المللی و میزبان مسافرانی از کشورهای مختلف جهان تبدیل کرد.
مایل وهی میلتونگا والش، سفیر نیوزیلند در ایران نیز گفت: جزیره قشم منطقهای است که پس از پایان کرونا میتواند مورد استقبال گردشگران سراسر جهان قرار گیرد.