جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با اشاره به نقش بی بدیل زنان در دفاع مقدس گفت: به بانوان و به حوزه زنان و دفاع مقدس بدهکاریم.
وی افزود: اگر حضور رزمندگان را قدرت سخت بدانیم، حضور بانوان در دفاع مقدس قدرت نرم ما بود، اما متاسفانه به این نقش بانوان به صورت گسترده پرداخته نشده است و این بعد همراهی در ترغیب و تشویق قابل اندازه گیری مادی نیست.
امیر سهرابی تصریح کرد: اداره خانواده، منزل و داشتن خیال آسوده رزمندگان اطمینان قلبی به مادران و همسران در پشت جبهه؛ در روحیه رزمندگان تاثیرگذار بوده است.
وی با طرح پرسشی بیان کرد: تاب آوری زنان ما در مقابل ناملایمات جنگ تحقیق و پژوهش شده است؟ به این بعد دفاع مقدس پرداخته شده است؟ باید روحیه رزمندگان و اینکه چگونه تا جبهه همراهی شدند، بررسی شود.
جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: به بانوان و به حوزه زنان و دفاع مقدس بدهکاریم، اینکه رهبر انقلاب فرمودند جنگ ما گنج است و باید تا سالها استخراج شود یکی از ابعاد این گنج حضور زنان است و باید گفتمان دفاع مقدس مرتبط با زنان را به دختران امروز عرضه کنیم. گفتمانی جز دفاع مقدس به عنوان گفتمانی بی بدیل نباید داشته باشیم.
وی بیان کرد: ایثارگران و رزمندگانی در جنگ شرکت کردند، ولی نقش مادران و زنانی که پشتیبان این رزمندهها شدند، چه میشود؟ آنان باید در نبود همسر و فرزند؛ خانه و خانواده را مدیریت کنند و مسئولیت سنگینی دارند. خانواده شهدا باید حرمت خانواده شهید را به جامعه عرضه کنند و مسئولیت مضاعف دارند. خانواده شهدا از فرزندان خود گذشتند تا با روحیه بالا رزمندهها را به جبههها بفرستند و این نقش کمی نیست. باید به این افتخار کنیم.
امیر سهرابی تصریح کرد: نیازمند بازتعریف و گفتمان سازی این فرهنگ هستیم، به اداره جبههها و پشت جبههها و اعزام میلیونها جبهه به اندازه کافی پرداخته نشده است. اجر این زنان کمتر از اجر کار رزمندگان و شهدا نیست.