هر سال حدود ۹۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان ، به زیر کشت سبزی و صیفی میروند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزخوزستان ، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: کشاورزان حمیدیه در خاک حاصل خیز این شهرستان، بیش از ۱۰ نوع سبزی خورشتی و خوردنی را در فصلهای کاشت و برداشت محصول، تولید و روانه بازار میکنند.
تورج نوروزی با بیان اینکه در هرهکتار از مزارع سبزی منطقه گمبوعه در شهرستان حمیدیه، ۲۵ تا ۳۰ تن انواع سبزی و صیفی برداشت میشود افزود: نعناع و شوید تولید شده در این منطقه علاوه بر مصرف خوراکی ، به عنوان گیاهان دارویی نیز روانه بازار می شود .
وی افزود : استان خوزستان به دلیل نداشتن فصل یخبندان و برخورداری از شرایط آب و هوایی و نور مناسب در تمام طول سال، مستعد کشت انواع سبزی و صیفی جات است.
به گفته نوروزی، سالانه ۳۲ نوع سبزی و صیفی، در حدود ۹۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان، کشت میشود که امسال با توجه به شرایط خشکسالی شدید، سطح تولید سبزی و صیفی در استان، ۳۵ تا ۴۰ درصد کاهش داشته است.
وی ادامه داد: استان خوزستان، با تولید حدود ۳ میلیون تن انواع سبزی و صیفی جات، رتبه نخست تولید این محصولات را در کشور، به خود اختصاص داده است.
بیشتر بخوانید : کشت شوید جوانان رامهرمزی را دست به کار کرد
تورج نوروزی اظهار داشت: سالانه ۷۰ هزار تن از محصول سبزی و صیفی استان خوزستان، به خارج از کشور صادر میشود.