نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: اقدامات آموزش و پرورش باید با هدف ترغیب دانشآموزان به امور دینی باشد.
وی افزود: فعالیتهای نماز و قرآن فرصتی برای فراگرفتن دین است و باید اقدامات دستگاه تعلیم و تربیت با هدف ترغیب دانش آموزان به امور دینی باشد.
امام جمعه تبریز تاکید کرد: مسئولیت دستگاه تعلیم و تربیت بسیار مهم است و باید افراد با صلاحیت را برای تربیت دانش آموزان انتخاب کنیم.
وی افزود: از دوران ابتدایی تا پایان کلاس دوازدهم یک فرصت ارزشمند است تا در رابطه با نمار و فرا گرفتن قرآن و معارف دینی تلاش کنیم در آمورش و پرورش باید روی نماز برنامه ریزی و کار شود تا دانش آموز وقت اذان در نمازخانه حاضر شود.
نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: به لطف خدا نماز خانه های خوبی ساخته شده و مسئولیت آموزش و پرورش در این زمینه خیلی حساس و سنگین است و از طرفی، جذب نیروهای تبلیغی، مناسب و با انگیزه، کاری مضاعف است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش نیز گفت: در حوزه قرآن و اهل بیت و نماز کار الگویی در کشور در حال انجام است که ناشی از نگاه تربیتی و تعلیمی مسئولان برای دانش آموزان و نوجوانان است.
میکائیل باقری اظهار کرد: یکی از دلایل برگزاری مسابقات قرآن و عترت در آذربایجان شرقی این هست که استان در حوزه عملکرد و سبقه فعالیت های قرآنی، در کل کشور الگو سازی شود.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به اینکه اجلاس سراسری نماز دانش آموزی و پنجمین دوره مسابقات همخوانی و مدیحه سرایی مراکز دارالقرآن کشور در تبریز برگزار میشود ادامه داد: در استان فصل جدیدی از آموزش و پرورش و تربیت در دل مدارس ایجاد شده است و مسابقات قرآنی به طور قطع تاثیر زیادی در فرهنگ سازی برای فرزندان استان خواهد داشت.
جعفر پاشایی اضافه کرد: نهضت نمازخانه سازی در ۱۶۲مدرسه استان ایجاد شده است که بیشتر آنها مردمی هستند.
آذربایجان شرقی میزبان پنج برنامه کشوری از جمله جشنواره سراسری اجلاس نماز، چهلمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز، پنجمین دوره مسابقات همخوانی و مدیحه سرایی مراکز دارالقرآن سراسر کشور، اولین جشنواره روشهای نوین تدریس کتب مراکز دارالقرآن کشور و طرح کشوری پایش مراکز دارالقرآنها است.
هفته قرآن عترت و نماز از ۲۰تا۲۶ آذر در مدارس سراسر کشور برگزار می شود.