کارخانه قند شیروان امسال با جذب ۲۲۰ هزار تُن چغندر خراسان شمالی و استانهای دیگر، فعالیتش را از سه به شش ماه افزایش داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی؛ کارخانه قند شیروان امسال با جذب ۲۲۰ هزار تُن چغندر تولیدی کشاورزان خراسان شمالی و استانهای همجوار، فعالیتش را از سه ماه به ۶ ماه افزایش داده است.
از ۱۰۰ درصد وزن یک چغندر قند، ۷۵ درصد آب است. از ۲۵ درصد باقی مانده هم ۸درصد مواد غیر قندی است. از ۱۷درصد هم ۱۶درصد قابل استحصال است و یک درصد باقیمانده، می شود تفاله هایی موسوم به فشنگی و دو نم که می تواند به عنوان خوراک دام فروخته شود.