انبارهای ضایعاتی، برای ادامه فعالیت به خارج از شهر منتقل شوند.
زین العابدین موسوی با بیان اینکه بر هم زدن نظم و امنیت مهمترین دلیل این تصمیم است افزود: بسیاری از اموال مسروقه دولت و مردم مانند جعبههای مخابرات و درهای منهول در این انبارها دیده شده است.
وی با یادآوری نامهای به قید فوریت به شهرداری اعلام کردیم مطابق قانون شهرداریها هر چه سریعتر باید این انبارهای ضایعاتی از شهر خارج شود.
فرماندار ویژه آبادان این تذکر را هم داد که مسئولان انبارهای ضایعاتی ۱۰ روز فرصت دارند خروج از شهر را کلید بزنند و در غیر اینصورت پلمب میشوند.
فرمانده انتظامی آبادان هم با اشاره به اینکه تعداد این انبارها بیش از حد لازم است گفت: از ۱۱۵ باب انبار ضایعاتی ۱۵ انبار بدون مجور فعالیت میکنند.
سرهنگ زلقی افزود: لازم است این انبارها از سوی نهادهای مسئول ساماندهی شود.
مردم منطقه هم از وجود این انبارهای ضایعاتی گلایه مندند و میگویند: نه تنها بوی نامطبوع این انبارها سبب ناراحتی اهالی شده بلکه احتمال سرقت را هم افزایش داده است.
مردم از مسئولان خواستند به وضعیت این انبارها رسیدگی انبارهای صایعاتی را مطابق قانون از شهر خارج کنند.
پونه پیلرام، فعال اجتماعی هم در این باره گفت: دومانع جدی در مسیر حل معضل پسماند و بهره برداری از طلای کثیف وجود دارد؛ نخست مافیای زباله که با به کارگیری کارگرانِ ارزان در مناطق محروم و بدون در نظر گرفتن تبعات اجتماعی این موضوع، سود واقعی ثروت زباله را به جیب میزنند.
وی مانع دوم را، نبود مدیریتی تحول گرا دانست.
در تاریخ ۱۴ شهریور ۹۸ که قرار بود با آغاز طرح جدید شهرداری و با همکاری سازمانهای مربوطه مشاغل مزاحم شهری جمع آوری و به مکان دیگر منتقل شود، چند انبار ضایعاتی در آبادان پلمب شد.
حسین حمیدپور که آن زمان هم شهردار آبادان بود گفته بود: مطابق آیین نامه، ساماندهی مشاغل و اصناف مزاحم شهری، شهرداریها هنگام صدور پروانه ساخت و ساز به کاربریهای غیر مسکونی باید از شکل گیری واحدهای مزاحم جلوگیری کنند.