گجتهایی که امروز قصد معرفی آنها را داریم در راستای انرژی پاک ساخته شدهاند تا بتوانید، هر جای دنیا که هستید، از این انرژی برای روشن کردن چراغ، شارژ گوشی یا خیلی کارهای دیگر استفاده کنید.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما، همه میدانند که انرژی پاک تنها جوابی است که میتوان به مشکلات زیست محیطی امروز بشر داد. در همین راستا شما را با چند گجت آشنا میکنیم.
Lixada Solar Panel Charger
این پنلهای کوچک به شما کمک میکنند تا گوشی یا تبلت خود را با نور خورشید شارژ کنید. این پنلهای خورشیدی از سیلیکون Monocrystalline درست شدهاند که ۲۰ درصد نور خورشید را بیشتر جذب میکند و به همین علت در سفرها و کمپینگها، یک منبع مناسب برای شارژ وسایل برقی شما به حساب میآید. این پنلها نازک و سبک بوده و به راحتی پشت کوله پشتی نصب میشود.
Sunlitec Solar Lights
این گجت جالب که به صورت یک مشعل طراحی شده است، یک جایگزین عالی برای مشعلهای شعلهای در شرایط بد آب و هوایی محسوب میشود که از نور خورشید برای شارژ شدن استفاده میکند و کاملا ضد آب است.
GOLDFLOWER Solar Fountain
این فواره آبی کوچک نیز کاملا با نور خورشید شارژ میشود و میتواند با هر منبع آبی کار کند. یک فیلتر بسیار کارآمد در این دستگاه قرار گرفت که باعث میشود برگ، شن، گل و … جلوی کارش را نگیرد. این فوارهها نیز برای آب رسانی به پرندهها و هم برای زیبایی در حیاط یا حتی برای آب رسانی به گلها و گیاهان، میتواند استفاده شود.
4M Green Science Solar Robot Kit
کیت ساخت ربات بسیار جذابی که هم برای آموزش و هم برای سرگرمی بچهها، انتخابی عالی به حساب میآید. مخصوصا اگر بخواهید آنها را با انرژیهای پاک آشنا کنید، چون این رباتها از انرژی خورشیدی برای حرکت استفاده میکنند.
WakaWaka Power+
یک شارژر خورشیدی دیگر که باتری قوی ۳ هزار میلی آمپری دارد و در کنار شارژ کردن گوشی، یک نور قوی نیز پشت آن نصب شده است و با سه ساعت قرار گرفتن زیر نور مستقیم خورشید، ۱۲ ساعت روشنایی را برای شما به همراه خواهد داشت. همچنین باتری این شارژر در حالت کامل، میتواند یک و نیم بار گوشیهای معمول بازار را شارژ کند.
Secur Solar/Dynamo LED Flashlight
این چراغ LED یک روش خیلی جالب برای شارژ باتری ۸۰ میلیآمپری دارد. این که شما دسته کنار این چراغ را بچرخانید تا باتری آن برای مدتی کوتاه شارژ شود، اولین گزینه برای گرفتن نور از چراغ قوه است و در وهله دوم، Secur Solar/Dynamo LED Flashlight یک پنل خورشیدی هم دارد که میتوانید به وسیله آن باتری را شارژ کنید.
Etekcity LED Solar Camping Lantern
یک چراغ همراه دیگر که باتری ۴۵۰ میلی آمپری دارد و پنل خورشیدی آن کوچک و جمع و جور است، اما به سرعت شارژ میشود و یک نیم روز کامل روشنایی را برایتان به همراه خواهد داشت. یکی از گزینههای عالی برای سفر و کمپینگ چند روزه است که خیال شما را از بابت نور راحت خواهد کرد.
Logitech Wireless Solar Keyboard K750
Logitech یک کیبورد بیسیم نیز دارد که برق خود را از پنلهای خورشیدی روی آن تامین میکند. این کیبورد بسیار عالی میتواند با یک شارژ کامل بیش از ۳ ماه کار کند و به مرور با آفتاب کمی که از پنجره میآید نیز شارژ شود. کیفیت خود کیبورد واقعا فوقالعاده است و با اتصال بدون سیم ۲.۴ GHz به هیچ وجه تاخیری را در اجرای فرمانها مشاهده نخواهید کرد.
Rock Out 2 Solar Speaker
Rock Out ۲ اسپیکری همراه است که در کنار امکان شارژ با پنل خورشیدی، کیفیتی عالی دارد که خود نخستین علت برای تهیه آن محسوب میشود. باتری ۸۰۰ میلی آمپری برای این گجت همراه در نظر گرفته شده است که برای ۱۰ ساعت موسیقی با کیفیت را در هر جایی برای شما به همراه خواهد داشت و شارژ شدن آن نیز فقط به چند ساعت نور مستقیم خورشید، نیاز دارد.
Goal Zero Yeti 150 Portable Power Station
این باتری بزرگ ۱۵۰ واتی آخرین گجتی است که به شما معرفی میکنیم. اگر چه میتوانید آن را با برق شهری هم شارژ کنید، اما پنل خورشیدی برای این محصول در نظر گرفته شده و همچنین پورتهای متنوع امکان استفاده از آن برای هر نوع دستگاهی از گوشیهای هوشمند تا انواع چراغهای روشنایی را میدهد.