هوشیاری مردم در خریدهای اینترنتی، مانع پیشروی کلاهبرداران در فضای مجازی میشود.
سرهنگ مرتضی عسگری افزود: جلوگیری از کلاهبرداریهای اینترنتی و آگاهسازی شهروندان با این نوع کلاهبرداریها و همچنین نحوه خریدهای امن آنلاین از مهمترین اهداف برگزاری این پویش است.
سرهنگ عسگری با اشاره به اینکه شیوع کرونا سبب افزایش خریدهای اینترنتی شده است بر ضرورت آموزش راههای یک خرید اینترنتی امن تأکید کرد.
رئیس پلیس فتای چهارمحال و بختیاری افزود: افراد سودجو و کلاهبردار با سوءاستفاده از موقعیت پیشآمده و با ایجاد سایتهای فروشگاهی جعلی و انجام تبلیغات فریبنده با تبلیغ فروش کالاها و خدمات موردنیاز مردم باقیمتهای پایینتر از عرف بازار و با جلب اعتماد مشتریان، پس از دریافت وجه تعیینشده، کالا و اقلام سفارش دادهشده را برای مشتریان ارسال نمیکنند و یا با کلاهبرداری اقلام تقلبی را برای متقاضیان میفرستند.
سرهنگ عسگری توصیه کرد: شهروندان فریب تبلیغات دروغ را نخورند و سفارشها کالا و اقلام مورد نیاز خود را فقط از سایتهای فروشگاهی معتبر انجام دهند.
وی گفت: در صورت مواجهه با هرگونه موارد مجرمانه در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، قسمت ثبت گزارشهای مردمی با ما در میان بگذارند.
سرهنگ مرتضی عسگری گفت: در شش ماهه نخست امسال، یک هزار و ۵۰۰ نشانگاه مجرم در استان شناسایی شد که نسبت به زمان مشابه پارسال پنج درصد افزایش یافته است.
از فروردین تا مهرماه امسال ۸۰۴ فقره پرونده جرایم سایبری با شاکی خصوصی در چهارمحال و بختیاری تشکیل شده است.
سرهنگ عسگری با اشاره به کشف ۹۲ درصدی جرایم سایبری در چهارمحال و بختیاری، عنوان کرد: ۷۴۲ فقره از پروندههای جرایم سایبری با شاکی خصوصی منجر به کشف شد و مجرمان به مراجع قضائی تحویل داده شدند.