۷۰ دانش آموز با نیازهای ویژه مدارس البرز امروز با حضور مسوولان استانی، خیران و اولیا در سالن اجتماعات امام علی (ع) کرج تجلیل شدند.
سالار قاسمی با اشاره به اینکه معلولیت جسمی نازلترین معلولیت است، افزود: هدایت تحصیلی دانش آموزان استثنایی برای پدران، مادران، و معلمان کار بسیار سختی است که خداوند این روحیه و توان را به انسانهای بزرگ میدهد.
قاسمی با بیان اینکه جامعه معلولان نیاز به احترام دارد، اضافه کرد: باید توانمندیهای معلولان دیده شود تا برنامه ریزی و حمایت مناسب از آنان به عمل آید.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز افزود: دانش آموزان استثنایی را باید در مسائل اجتماعی مشارکت دهیم تا تواناییهای ویژه خود را نشان دهند.
مناسب سازی معابر
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز نیز گفت: دانش آموزان استثنایی دارای توانمندیهای بسیاری هستند که باید آنان را باور کنیم و بستر مناسب از جمله مناسب سازی معابر شهری زمینه حضور اجتماعی، سیاسی و اقتصادی آنها را درجامعه فراهم آوریم.
عباس کشاورز با بیان اینکه خدمات تحولی در مدارس استثنایی آموزش و پرورش استان به اجرا درآمده است، افزود: هدف از اجرای این خدمات شناساندن توانمندیهای دانش آموزان استثنایی به مردم است، زیرا دانش آموزان با نیازهای ویژه دارای توانمندیهای بسیاری هستند.
او اضافه کرد: افراد معلول به ویژه در گروه سنی دانش آموزی حق برخورداری از یک زندگی مناسب و عادی از جمله بهره مندی از خدماتی همانند آموزش، بهداشت، مسکن، اشتغال، امکانات تفریحی، حقوق مدنی، سیاسی و کرامت انسانی را دارند.
کشاورز گفت: البرز ۱۸ مدرسه استثنایی دارد که از این تعداد ۱۷ مدرسه به صورت دولتی و یک مدرسه نیز به صورت غیردولتی فعالیت میکند.
او افزود: ۱۹ مرکز مشکلات ویژه یادگیری در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۰ مرکز به صورت دولتی و ۹ مرکز به صورت غیردولتی فعالیت میکنند.
دراین آیین دانش آموزان به اجرای سرود، برنامههای فرهنگی و هنری پرداختند و از ۷۰ دانش آموز مدارس استثنایی البرز که در مسابقات استانی و کشوری قرآنی، هنری، ورزشی و فرهنگی حائز رتبه برتر شدند، تجلیل به عمل آمد.
چهار هزار دانش آموز در مدارس استثنایی البرز مشغول به تحصیل هستند.