۳۰ هزار و ۷۸۵ تُن گوشت مرغ در هشت ماه گذشته با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداریهای خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: این مقدار گوشت مرغ از کشتار
قوسی ارزش گوشت مرغ تولید شده درب مغازه را ۹۱۴ میلیارد و ۳۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان اعلام کرد.
وی دوره پرورش مرغ در واحدهای پرورشی را ۴۵ روز اعلام کرد و گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳تا۴ دوره جوجه ریزی دارد.
قوسی گفت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استانهای همجوار ارسال میشود.
هم اکنون ۶۵۱ واحد مرغداری گوشتی و ۵۲ واحد مرغداری تخم گذار و پولت در خراسان جنوبی فعال است.