رئیس جمعیت هلال احمر در همایش طرح ملی یاس تاکید کرد: اجرای این طرح، کاری جهادی و در راستای تحقق گام دوم انقلاب است.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: اگر زیر چتر، ولی فقیه هستیم با تمام توان و محکم و قوی باید در راستای گام دوم انقلاب به سمت اهداف انقلاب حرکت کنیم که خوشبختانه دولت امروز نیز به ریاست آیت الله رییسی در این راستا گام برمیدارد.
کولیوند بیان کرد: به فرموده رهبری، جوانان، پیشران کشور در همه زمینهها هستند و در همه پیشرفتها تجلی این باور را شاهد بودیم و هستیم؛ بنابراین باید با بهره از توان و انرژی جوانان به پیش رفت چراکه نماد استواری در ایران، جوانان بوده و هستند و باید این نماد ایستادگی و مقاومت در جوانان را تقویت کرد.
وی افزود: در سالهای اخیر تحت سختترین تحریمهای جهانی هستیم و البته از سوی دیگر تحت ولایت رهبری هستیم که برای شکستن تحریمها به جوانان باور دارند.
کولیوند ادامه داد: در فرهنگ جهانی بشردوستی و از منظر صلیب سرخ و هلال احمر، تحریم معنا ندارد و امیدواریم این تحریمها رفع شود.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: باید از گذشته عبرت گرفت و نگاه و روحیه انقلابی داشت و با مجاهدت و عمل انقلابی به خدا مومن بود و با توکل به خدا مجاهدت کرد. روحیه امروز که در دولت مردمی و حتی کمیته امداد و جوانان ما وجود دارد روحیه و عزم جهادی و انقلابی است. باید مسئولیت پذیر و پاسخگو باشیم و امید به آینده داشته باشیم و این روح امید را به بقیه خانوادهها هم تسری بدهیم.
به گفته وی، همه ما از یک کشور و تحت زعامت یک رهبر و با یک دولت هستیم و باید دستگیر هم و خادم مردم باشیم. در دوران نظام اسلامی زندگی میکنیم و زیر سایه، ولی فقیه هستیم. مبدع این انقلاب و نهادی مانند کمیته امداد، حضرت امام (ره) هستند و باید قدرشناس باشیم.
رئیس جمعیت هلال احمر که در جمع مخاطبان جوان منتخب طرح یاس سخن میگفت، افزود: طرح یاس که در آستانه روز پرستار و با توجه به شخصیت حضرت معصومه (س) در راستای گام دوم انقلاب و با ذوق و شوق و انگیزه بالا اجرا میشود، کاری جهادی و بسیار ارزشمند است.
کولیوند با بیان اینکه یکی از اسامی قیامت "یوم الحسره" است گفت: فردا دیر است و برای اینکه روزی حسرت نخوریم باید تلاش و کار بیشتری در راستای اهداف دین و انقلاب داشته باشیم.
رویکرد اجتماع محور با هدف توانمندسازی جوانان ضرورت دارد
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر نیز در این همایش گفت: آسیبهای اجتماعی از موضوعات مهم کشور است که همه نهادها میبایست ورود داشته باشند.
دکتر محمد گلفشان افزود: طرح ملی یاران آسیب ستیز با عنوان "یاس" طی تفاهمنامه مشترک میان جمعیت هلال احمر و کمیته امداد ویژه جمعی از مددجویان خواهر عضو کمیته امداد اجرایی میشود و اولویت اجرای این طرح در مناطق حاشیه نشین است.
وی با بیان اینکه رویکرد اجتماع محور با هدف توانمندسازی مخاطبان جوان در طرح یاس، ضرورت دارد، گفت: دو نهاد کمیته امداد و هلال احمر با تشکیل تیمهای ۳۳ نفره در چهار گروه، فعالیتهایی مانند آموزشهای امداد و نجات، حقوق شهروندی و رسانه و کارآفرینی را برای مخاطبان پیگیری میکنند.
پیشنهاد ارتقای ظرفیت "طرح یاس" به هلالاحمر
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این مراسم گفت: ۵۵ تا ۶۰ درصد از جمعیت خانوارهای کمیته امداد، بانوان سرپرست خانوار هستند که باتوجه به این مساله، طرح یاس با فعالیت بانوان ۳۰ تا ۴۵ ساله از سال گذشته کلید خورد.
سید مرتضی بختیاری به جمعیت جوان و فعال اشاره کرد و گفت: جوانان زیادی داریم که با فراگیری دورههای امدادگری میتوانند به صورت افتخاری در زمانهای لازم ارائه خدمت کنند.
بختیاری، مددجویان کمیته امداد را، ولی نعمت و عائله خدا خواند و اظهار کرد: امیدوارم شاهد توسعه طرح یاس در بین همه فرزندان کمیته امداد باشیم تا در جامعه ایفای نقش کنند.
معاون فرهنگی کمیته امداد نیز در این همایش گفت: تاکنون در قالب طرح یاس ۲۰ هزار نفر از دختران مددجو در کشور فعالیت دارند و امیدوارم این رقم به ۱۰۰ هزار نفر افزایش یابد.
حجتالاسلام علی جعفری با تاکید بر اینکه باید نگاه به آسیبهای اجتماعی تعییر کند، افزود: اکنون کمیته امداد ۵۰۰ هزار دختر را تحت حمایت دارد که ۳۵ هزار نفر آن در سنین ۳۰ تا ۴۵ قرار دارند و باتوجه به اجرای طرح یاس، پیشنهاد بهره گیری از این ظرفیت به هلال احمر ارائه شد.