جلسه تدوین طرح جامع مبارزه با کشتار غیر مجاز دام در خوزستان به منظور اجرای مصوبات کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی برگزار شد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خوزستان در این جلسه گفت : از مهمترین مولفههای تامین بهداشت فرآوردههای خام دامی از جمله گوشت قرمز کشتار بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی در کشتارگارههای مجاز دام است که این موضوع نقش بسیار مهمی در جلوگیری از انتشار بیماریها و عرضه گوشت سالم در سطح جامعه دارد .
دکتر رضا اسدی افزود : در سالیان اخیر شاهد بروز و گسترش این پدیده بسیار خطرناک عرضه کشتار غیر مجاز هستیم که میبایست با کمک تمامی دستگاههای متولی این ناهنجار بهداشتی و اجتماعی را که علاوه بر عرضه گوشت ناسالم باعث آلودگیهای زیست محیطی میشود و در ادامه باعث به خطر افتادن سلامت و بهداشت جامعه می شود را ریشه کن کرد.
بیشتر بخوانید : حمایت از دامداران با خرید تضمینی دام مازاد
در این جلسه برای جمع آوری و جلوگیری از کشتار غیر مجاز دام در نهایت مواردی همچون هماهنگی با مرجع قضایی، تشکیل تیم عملیاتی، جمع آوری محلهای عرضه و کشتار غیر مجاز دام، انتقال احشام سرگردان داخل شهر اهواز به میدان دام و تعیین فلوچارت عملیاتی مصوب شد .