سالانه بیش از یک هزار و ۷۵۰ تن گوشت مرغ، ۳۸۰ تن تخممرغ و بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی در شهرستان نیر تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل شجاع اقبالی فرماندار نیر گفت: مصرف داخلی این شهرستان سالانه ۴۵۰ تن گوشت مرغ است و بیش از یک هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در شهرستان به سایر مناطق کشور صادر میشود.
وی با بیان اینکه ۱۴ واحد مرغداری گوشتی در این شهرستان وجود دارد که از این تعداد ۱۲ واحد با ظرفیت تولید ۲۴۰ هزار قطعه فعال میباشد، اضافه کرد: ۲ واحد مرغداری گوشتی دیگر با ظرفیت ۶۰ هزار قطعه در نیر در حال احداث است.
فرماندار نیر با بیان اینکه دولت با جدیت بهدنبال رفع موانع تولید است، افزود: صنعت مرغداری دراین شهرستان از ظرفیتهای مهم برای سرمایهگذاری و ایجاد رونق اقتصادی و اشتغالزایی است و در این خصوص باید تمهیدات لازم جهت رفع مسائل و مشکلات فراهم شود.