استاندار آذربایجان غربی نیاز امروز استان را اطلاع رسانی دقیق و شفاف، امیدآفرین و معرفی ظرفیتها و قابلیتهای استان عنوان کرد
وی، معرفی ظرفیت ها و توانمندی های آذربایجان غربی را یک اصل اساسی برای شناساندن این استان به مردم کشور و دیگر کشورهای منطقه دانست و ادامه داد: هم اینک، ظرفیت های کشاورزی، محصولات استراتژیک، پتانسیل های معدنی و جاذبه های گردشگری قابل توجهی در این استان وجود دارد که باید با استفاده از ظرفیت رسانه، این موارد معرفی شود.
وی، یکی از مهمترین مشکلات حوزه رسانه در برهه کنونی را ارائه "نداشته ها" به جای "داشته ها" عنوان کرد و گفت: تغییر این رویکرد با محوریت خبرگزاری جمهوری اسلامی ضروری است و باید به سمت تولید خبرهای مثبت و امیدآفرین به ویژه در آذربایجان غربی سوق یابیم.
استاندار آذربایجان غربی استفاده از ابزار چندرسانه ای و شفافیت، برخورد صادقانه و اطلاع رسانی به موقع را در جذب مخاطب اثرگذار دانست.
وی، فعال سازی دیپلماسی منطقه ای را نگاه ویژه مدیریت ارشد آذربایجان غربی دانست و بیان کرد: میتوان از ظرفیت رسانه ای ایرنا در راستای معرفی ظرفیت های همکاری با کشورهای همسایه از جمله ترکیه و شمال عراق استفاده کرد که در این خصوص نباید استان های شرقی ترکیه بلکه همه این کشور مدنظر ما برای توسعه روابط باشد.
استاندار آذربایجان غربی، این استان را رنگین کمان اقوام، ادیان و مذاهب دانست و گفت: این امر، یک فرصت و مزیت است و باید تلاش کنیم با استفاده از آن، همدلی بین مردم روز به روز افزایش یابد و باید تلاش کنیم تقابل بین مردم، قومیت ها و پیروان مذاهب صورت نگیرد.
وی، نظارت را یکی از وظایف رسانه ها عنوان کرد و افزود: ما باید سعی کنیم که فرهنگ مطالبه گری طبق مشی دولت سیزدهم در آذربایجان غربی شکل گیرد و البته نباید در این راستا، به سمت مطالبه سازی حرکت کنیم.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه ایرنا رسانه ای مستقل، حاکمیتی، با تجربه و با سابقه به شمار می رود، گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی، به رسانه ای مرجع با اطلاعات دقیق و شفاف در استان تبدیل شود.
وی افزود: ایرنا از خبرگزاری های با سابقه، با تجربه و مرجع است که انتظار ما نیز ایفاکردن نقش حاکمیتی و مرجع در استان است.