پخت و عرضه نان خوب و با کیفیت جزء مطالبه عمومی است که با رعایت اصول صحیح خبازی حاصل میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، فرماندار قائمشهر به همراه اعضای کارگروه آرد و نان این شهرستان، از چند واحد نانوایی این شهرستان بازدید میدانی و ازخدمات ارزشمند نانواهای نمونه این شهرستان قدردانی کرد.
یحیی یوسف پور، با تاکید براهمیت ارزش نان درآموزهها و تعالیم دینی و بزرگ شمردن و اکرام نان در سفره غذایی، نظارت و ارزیابی از عملکرد خبازان و شناسایی و معرفی نانواهای نمونه را از راههای ترویج فرهنگ کیفی سازی نان برشمرد که بصورت نمادین از پنج نانوای نمونه شهرستان قائم شهربا اهدای لوح سپاس و هدیه، تکریم و تجلیل شد.
رئیس شورای آردو نان قائم شهر، نهادینه کردن فرهنگ تهیه نان با کیفیت و مصرف صحیح و بهینه نان بدون اسراف و دور ریزبودن نان را از الزامات اساسی دانست که همواره باید مورد توجه مسئولان و مردم قرار گیرد.
یوسف پور خاطرنشان کرد: در شهرستان قائم شهر با فعالیت ۴۶۵ نانوایی تعداد ۴۵ هزار کیسه آرد یارانهای درجه یک و ۳۵ هزار کیسه آرد یارانهای درجه دو، مصرف ماهیانه این شهرستان است که ۵۰ واحد خبازی قائم شهر در شهر و روستا واحد نمونه هستند.