مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قزوین از برگزاری نخستین جشنواره و مسابقه تهیه خلاقانه باقلوای سنتی قزوین از ۲۰ آذرماه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قزوین، محسن مددی، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قزوین گفت: جشنواره تهیه
مددی با بیان اینکه این مسابقه در دانشگاه فنی و حرفهای بقیه الله قزوین برگزار میشود، خاطرنشان کرد: شرکت شهرکهای صنعتی و یکی از آموزشگاههای شکلات و شیرینی پزی، اداره کل آموزش فنی و حرفهای قزوین را در برگزاری این رخداد یاری میکنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قزوین تصریح کرد: خلاقیت در شکل باقلوا، بسته بندی خلاقانه، رعایت اصول بهداشتی، طبی و رژیمی از اصول و شاخصهای این مسابقه به شمار میرود.
وی با بیان اینکه باقلوا از معروفترین سوغاتیهای قزوین به شمار میرود، افزود: ارتقای مهارت تهیه این شیرینی سنتی از اهداف برگزاری این مسابقه و جشنواره به شمار میرود.
مددی گفت: شرکت کنندگان میتوانند محصولات خود را در نمایشگاه سوغات و صنایع دستی که در این ایام در قزوین برگزار میشود به نمایش بگذارند.
وی افزود: به نفرات برگزیده این مسابقات ضمن اهدای جوایز، گواهی حضور در مسابقات ارایه خواهد شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قزوین خاطرنشان کرد: علاقهمندان برای شرکت در این مسابقه و جشنواره میتوانند تا پیش از ۱۸ آذر ماه جاری از طریق تماس با مرکز شماره ۱۰ فنی و حرفهای خواهران قزوین اقدام کنند.
باقلوا از معروفترین شیرینیهای سنتی قزوین به شمار میرود.
باقلوای قزوین دارای سه مدل باقلوای لوزینه، باقلوای پیچ و معروفترین نوع خود یعنی باقلوای پرچمی است که با ترکیب قند بادام، قند پسته، مواد معطر، قند زعفران، گلاب، هل و آرد ساخته میشود.