پانزدهمین اجلاس سازمان همکاری اقتصادی اکو
تاکید رئیس جمهوری کشورمان بر استفاده از ظرفیتهای اکو
رئیس جمهوری کشورمان در دیدارهای جداگانه با روسای جمهوری ترکمنستان، پاکستان، ترکیه و تاجیکستان بر گسترش همکاریهای دو جانبه و منطقهای تاکید کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از عشق آباد؛ رئیس جمهوری کشورمان در دیدارهای جداگانه با روسای جمهوری ترکمنستان، پاکستان، ترکیه و تاجیکستان بر گسترش همکاریهای دو جانبه و منطقهای تاکید کرد.
آلبوم تصویری دیدارهای امروز رئیس جمهوری کشورمان در عشق آباد
تاکید رئیس جمهوری کشورمان بر استفاده از ظرفیتهای اکو
تاکید رئیس جمهوری کشورمان بر استفاده از ظرفیتهای اکو
تاکید رئیس جمهوری کشورمان بر استفاده از ظرفیتهای اکو
تاکید رئیس جمهوری کشورمان بر استفاده از ظرفیتهای اکو
تاکید رئیس جمهوری کشورمان بر استفاده از ظرفیتهای اکو
تاکید رئیس جمهوری کشورمان بر استفاده از ظرفیتهای اکو
تاکید رئیس جمهوری کشورمان بر استفاده از ظرفیتهای اکو
تاکید رئیس جمهوری کشورمان بر استفاده از ظرفیتهای اکو
دیدار آقای رئیسی با رئیس جمهور پاکستان
رئیس جمهور : اراده جمهوری اسلامی ایران ، توسعه و تعمیق روابط همه جانبه با پاکستان است
روسای جمهور ایران و پاکستان بر ضرورت توسعه و ارتقای سطح روابط و هماهنگی های دو کشور در عرصه های دوجانبه و منطقهای تاکید کردند.
آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی روز یکشنبه در جریان سفر به ترکمنستان در دیدار عارف علوی رئیس جمهور پاکستان با اشاره به اشتراکات و ظرفیتهای گسترده توسعه همکاری های تهران - اسلام آباد، اظهارداشت: دو کشور نه تنها از رابطه همسایگی بلکه از ارتباط عمیق قلبی، تاریخی و فرهنگی برخوردار هستند و استفاده از این ظرفیت ها در مسیر توسعه روابط، به نفع دو ملت و پیشرفت و آبادانی منطقه است.
رئیس جمهور با بیان اینکه اراده جمهوری اسلامی ایران توسعه و تعمیق روابط همه جانبه با پاکستان است، گفت: روابط و مناسبات دو کشور را با توجه به ظرفیتهای گسترده موجود، ناکافی میدانیم و مصمم هستیم همه ظرفیتها را در راستای منافع دو ملت و ملتهای منطقه فعال کنیم.
آیت الله رئیسی با اشاره به زمینهها و ظرفیت های همکاری تهران اسلام آباد در توسعه بازارچههای مرزی، ترانزیت، حمل و نقل، انرژی و گردشگری گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ محدودیتی برای توسعه روابط با پاکستان ندارد.
رئیس جمهور در ادامه بر لزوم حمایت از ملت های مظلوم به ویژه مردم افغانستان تاکید کرد و گفت: بیست سال حضور بیگانگان در افغانستان نه تنها مشکلات افغانستان را برطرف نکرده است بلکه نتیجهای جز ظلم،کشتار غارت و ناامنی نداشته است.
آیت الله رئیسی خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران از تشکیل دولت فراگیر در افغانستان که همه مردم، اقوام و گروههای سیاسی افغان را نمایندگی کند، حمایت میکند و در این زمینه آماده همکاری با پاکستان هستیم.
رئیس جمهور با تاکید بر لزوم کمک های بشردوستانه به مردم افغانستان اظهار داشت: حضور حدود ۴ میلیون مهاجر افغانستانی در ایران را ثمره ظلم آمریکاییها به این مردم مظلوم میدانیم و علیرغم مشکلات و محدودیت ها همانند ایرانیان از آنها پذیرایی کردهایم.
رئیس جمهور افزود: داعش دست ساخته آمریکاییها است و با استفاده از آن به دنبال ایجاد ناامنی در افغانستان و منطقه هستند لذا باید در مقابل آن ایستادگی کنیم.
عارف علوی رئیس جمهور پاکستان نیز در این دیدار با بیان اینکه پاکستان به دنبال توسعه روابط اقتصادی تجاری با ایران است گفت: اسلام آباد برای افزایش سطح مناسبات و همکاری با جمهوری اسلامی ایران اهمیت قائل است.
عارف علوی رئیس جمهور پاکستان در ادامه به اهمیت ۳ بازارچه مرزی در گسترش تبادلات دو کشور اشاره کرد و گفت: وزیر تجارت دولت پاکستان برای رونق این بازارچه ها به این مناطق سفر کرده و اماده ایم با همکاری ایران، ارزش مبادلات بین ایران و پاکستان را چند برابر افزایش دهیم.
دیدار رئیس جمهور تاجیکستان با آقای رئیسی
رئیس جمهور : روابط رو به گسترش ایران و تاجیکستان با قوت ادامه خواهد یافت
رئیس جمهور با تاکید بر روابط رو به گسترش ایران و تاجیکستان گفت: روابط بسیار خوب دو کشور در زمینههای تجاری، فرهنگی و اقتصادی با قوت ادامه خواهد یافت.
دکتر رئیسی در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از تجدید دیدار با رئیس جمهور تاجیکستان پس از اجلاس شانگهای گفت: اولین سفر خارجی من به عنوان رئیس جمهور ایران به تاجیکستان بود و این سفر منشا تحول در روابط دو کشور شد.
آیت الله رئیسی افزود: نشست امروز از دو جهت مهم است؛ اولاً اقدامات گذشته را مرور کنیم ثانیاً برای روابط آینده تصمیم بگیریم.
رئیس جمهور با اشاره به دیدار با همتای تاجیکستانی خود در شهر دوشنبه و در حاشیه اجلاس شانگهای گفت: آن دیدار بسیار ارزشمند و تاثیرگذار بود و موجب شد تفاوت معناداری در سطح روابط ایجاد شود و این افزایش سطح روابط دو کشور به نفع منطقه خواهد بود.
آیت الله رئیسی افزود: روابط بسیار خوب ایران و تاجیکستان در زمینههای تجاری، فرهنگی و اقتصادی با قوت ادامه خواهد یافت.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: تردیدی نداریم که روابط رو به توسعه خواهد بود چراکه سطح فعلی مبادلات قانعکننده نیست و با احیاء ظرفیتها بین دوکشور میتوان سطح روابط را چند برابر ارتقا داد.
آیت الله رئیسی با دعوت از امامعلی رحمان برای حضور در تهران گفت: ما به دلیل روابط عمیق فرهنگی و همزبانی و سابقه دیرینه مودت و دوستی احساس میکنیم بیش از دیگران باید با هم همکاری و همفکری کنیم.
آیت الله رئیسی در مورد مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره افغانستان گفت: مواضع ما در قبال کشور افغانستان روشن است. جمهوری اسلامی ایران از تشکیل دولت فراگیر واقعی در افغانستان که همه مردم، اقوام و گروههای سیاسی افغانستانی را نمایندگی کند استقبال میکند.
رئیس جمهور تاکید کرد: آمریکاییها ۲دهه در افغانستان حضور داشتند و جز قتل و غارت چیزی برای این کشور باقی نگذاشتند. در ایران از حدود ۴ میلیون افغانستانی با افتخار پذیرایی میکنیم. ما میزبان افغانستانیها هستیم و امیدواریم مردم این کشور برای سرنوشت خودشان تصمیم بگیرند.
آیت الله رئیسی با تروریستی خواندن گروه داعش گفت: داعش برای منطقه ناامنی ایجاد میکند؛ این گروه دست پرورده آمریکاییها است. داعش به نمایندگی از آمریکاییها در منطقه کشتار میکند. همکاری ما و شما به نفع امنیت منطقه و افغانستان است و از این نظر حایز اهمیت است.
امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان نیز در این دیدار گفت: همه اقوام و گروهها باید در دولت افغانستان حضور داشته باشند و دولت این کشور نماینده تمامی اقوام و طوائف این کشور باشد.
رئیس جمهور تاجیکستان با اشاره به تحولات اخیر افغانستان تاکید کرد: ناامنی در این کشور به ضرر منطقه و کشورهای همسایه افغانستان است به همین دلیل نگران آینده این کشور هستیم و همه باید تلاش کنیم اقوام و گروههای مختلف مردم در آسایش در این کشور زندگی کنند.
امامعلی رحمان با اشاره به دیدار گذشته خود با آیت الله رئیسی بیان داشت: پس از آن دیدار سطح روابط دو کشور توسعه پیدا کرده و رشد مبادلات تجاری در آینده چند برابر خواهد شد.
دیدار اردوغان با آقای رئیسی
گزارشی از دیدارهای امروز رئیس جمهوری کشورمان در عشق آباد
حضور رئیس جمهور در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ترکمنستان
جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، پاکستان، افغانستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان و جمهوری آذربایجان، ۱۰ عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو را تشکیل میدهند.
دیدار رئیس جمهور کشورمان با تجار ایرانی در سفر به ترکمنستان
پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اقتصادی (اکو) امروز یکشنبه هفتم آذر ماه سال جاری به میزبانی ترکمنستان برگزار خواهد شد و این کشور ریاست دوره ای اکو را عهده دار خواهد بود.
منابع و ظرفیت های گسترده اقتصادی بویژه در بخش های معدن، نفت و گاز و گردشگری کشورهای عضو سازمان اکو سرمایه ارزشمندی را دراختیار این سازمان مهم اقتصادی منطقه قرار داده است. از طرفی جمهوری اسلامی ایران به دلیل داشتن مرز زمینی با ۵ کشور عضو اکو و دارا بودن موقعیت استراتژیک جغرافیائی برای برقراری اتصال سایر اعضاء به آبهای بینالمللی و نیز به دلیل استقرار دبیرخانه دائمی اکو در تهران از موقعیت محوری در این سازمان برخوردار است.