رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از اجرای برنامه ملی مراقبت (سورویلانس) غذا و تغذیه در ۲ منطقه در حوزه غرب خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مهران احمدی بلوطکی افزود: برنامه ملی مراقبت (سورویلانس) غذا و تغذیه با مشارکت پژوهشگران انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و همکاری دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و با حمایت صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد در ایران و همکاران دانشگاههای علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اجرا میشود.
وی بیان داشت: تعیین وضعیت شاخصها تن سنجی در کودکان، تعیین شاخصهای بیوشیمیایی در کودکان و تعیین وضعیت شاخصهای خطر ناامنی غذایی از جمله اهداف این برنامه ملی به شمار میروند.
احمدی بلوطکی با بیان اینکه در این پژوهش، اطلاعات به روز در مورد وضعیت تغذیه جامعه و عوامل تاثیرگذار بر آنها فراهم میشود، تصریح کرد: این اطلاعات اساس تصمیم گیری برای افرادی است که مسئول سیاستگذاری، طراحی و مدیریت برنامههای مرتبط با بهبود الگوی مصرف و وضعیت تغذیه جامعه هستند.
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گردآوری منظم و به روز اطلاعات وضعیت تغذیه جامعه و عوامل موثر بر آن را هدف اصلی سورویلانس غذا و تغذیه عنوان کرد و اظهار داشت: این برنامه در حوزه مرکز بهداشت غرب اهواز در ۲ منطقه عین دو و کوی سیاحی اجرا میشود و جمعیت هدف در این طرح کودکان ۲ تا ۵ سالهای هستند که از سوی وزارت متبوع تعیین شده اند.
بیشتر بخوانید: بهرهمندی کودکان دچار سوء تغذیه از سبد غذایی
به گفته این مقام مسئول؛ در حوزه مرکز بهداشت منطقه غرب اهواز جمعیت هدف ۲ خوشه است که در هر خوشه از ۲۰ کودک با رضایت خانواده، نمونه خون گرفته میشود.