روزانه ۱۳۵تن گوشت مرغ در استان مرکزی تولید میشود که ۸۰ تن آن دراستان به مصرف میرسد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: وضعیت تولید گوشت مرغ در استان مطلوب است اما برخی ناهماهنگیها به خروج ۴۰ درصد این محصول در خارج از شبکه و به استانهای همجوار دامن زده که در مواردی موجب بروز شوک در شبکه توزیع میشود.
حمیدرضا اخوان افزود: میانگین تولید روزانه گوشت مرغ در این استان ۱۳۵ تن است که ۸۰ تن آن در استان به مصرف میرسد.
او ادامه داد: با توجه به کاهش تقاضا در پایان ماه جاری هیچ کمبود و صفی برای عرضه این گوشت مرغ در استان مرکزی وجود ندارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی افزود: میزان توزیع گوشت مرغ در اوج مصرف این محصول برای استان روزانه ۱۲۰ تن و در روزهای عادی سال ۸۵ تا ۹۰ تن است و در صورت بروز هر مشکل کسری تقاضا با توزیع مرغ منجمد در استان تامین میشود.
اخوان گفت: گوشت مرغ با قیمت ۲۹۲ هزار ریال به واحدهای عرضه و مرغ فروشیهای استان مرکزی ارائه شده و این محصول با قیمت مصوب ۳۱۰ هزار ریال در اختیار مصرف کننده قرار میگیرد.
او ادامه داد: بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار استان مرکزی کشتارگاههای استان تنها مجاز به قطعهبندی پنج درصد تولیدات خود هستند و بقیه محصولات تولیدی این واحدها باید بهصورت لاشه در استان توزیع شود و درصورت رعایت نشدن این مهم از طریق عوامل نظارتی پیگیری لازم صورت میگیرد.
اخوان با یادآوری توزیع روزانه ۳۰ تن مرغ منجمد با قیمت ۲۰۰ هزار ریال در استان مرکزی، گفت: گوشت مرغ منجمد به میزان کافی در استان مرکزی ذخیرهسازی شده و مشکلی در زمینه توزیع این محصول وجود ندارد.