مریم سبزهزاری نخبه قرآنی استان خوزستان به عنوان یکی از اعضای تیم ایران در هفتمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم دانشآموزان جهان اسلام انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مریم سبزهزاری دانشآموز نخبه خوزستانی نماینده کشورمان در هفتمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم دانشآموزان جهان اسلام است.
وی در تیم جمهوری اسلامی ایران که متشکل از ۴ دانشآموز (دو دانشآموز دختر و دو دانشآموز پسر) هستند، حضور داشته و در این مسابقات در رشته قرائت شرکت خواهد کرد.
گفتنی است؛ مریم سبزهزاری ۱۵ ساله است و در پایه دهم رشته تجربی در مدرسه فرزانگان اهواز تحصیل میکند. وی دارای رتبههایی همچون قهرمان قهرمانان سیوهشتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزان سراسر کشور در رشته قرائت تحقیق، رتبه دوم رشته ترتیل در سی و نهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزان سراسر کشور است.
بیشتر بخوانید: شرکت ۲۲ خوزستانی در آزمون ارتقا داوری مسابقات قرآن
مریم سبزهزاری ۱۵ ساله است و در پایه دهم رشته تجربی در مدرسه فرزانگان اهواز تحصیل میکند.
پدرش قاری قرآن است و از کودکی همواره صوت پدر را در خانه شنیده است و همین آغاز راهی شد که در آن برای قرائت و حفظ قرآن مصمم شود.
مریم سبزه زاری می گوید: از کودکی صدای قرآن خواندن پدرم را در خانه میشنیدم و همیشه دوست داشتم روزی مثل پدرم قرآن بخوانم.
پدرم همیشه در ماشین قرآن پخش میکند و من با تلاوت سوره نمل استاد حمدی زامل شروع کردم.
کوچک بودم و مدرسه نمیرفتم و کلمات را بلد نبودم، اما همین که تلاوتها را میشنیدم ملکه ذهنم میشد.
۷ ساله بودم که به پدر ومادرم گفتم میخواهم قرآن بخوانم و شروع به خواندن قرآن کردم و به صورت تخصصی یادگیری تلاوت قرآن را از ۷ سالگی آغاز کردم. پدرم قرائت قرآن را به من آموزش داد و در زمینه حفظ قرآن هم مادرم با من تمرین میکرد.
از سال دوم دبیرستان شرکت در مسابقات قرآن دانشآموزی را آغاز کردم و رتبههای متعددی مثل قهرمان قهرمانان سیوهشتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزان سراسر کشور در رشته قرائت تحقیق، رتبه دوم رشته ترتیل در سی و نهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزان سراسر کشور را به دست آوردم.
مادر مریم سبزه زاری می گوید: همیشه صوت قرآن در خانه ما شنیده میشود و پدر مریم قرآن تلاوت میکند و ما هم میشنویم. از برکت این راهی که مریم در آن قرار گرفته، دوستان قرآنی پیدا کرده است و این بسیار ارزشمند است.
قرآن برکت زندگی است، شعار نمیدهم و در حقیقت همینطور است. اشتباهی که والدین دارند تکبعدی شدن فرزندان است؛ بچهها میتوانند درسشان را بخوانند و در زمینههای دیگر هم فعالیت داشته باشند. بچهها را نباید اجبار کرد، بلکه باید محیط به گونهای باشد که درستترین مسیر را انتخاب کنند.
مریم وقتی درسش تمام میشود قرآن میخواند یا گوش میدهد. پدرش هم هر روز قرآن میخواند و همسرم مداومت در این امر دارند و هر دو با هم قرآن میخوانند و تمرین میکنند و مسابقه هم میدهند، به طوری که ما هر روز در خانه مسابقه دو نفره پدر و دختر را داریم. مریم و پدرش بسیار صمیمی و با هم دوست هستند.