فرمانده مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه گفت: نباید شرایط به گونهای باشد که همکار اداری یا قضایی ما جواب سلام ارباب رجوع را ندهد.
وی اظهار داشت: ما اگر بتوانیم از طریق اخلاق مداری در میان مردم تاثیر مثبت بگذاریم، منش، روش و کار بسیجی را به صورت واقعی تبلیغ کردهایم.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه با بیان اینکه نباید شرایط به گونهای باشد که همکار اداری یا قضایی ما جواب سلام ارباب رجوع را ندهد، تصریح کرد: ما به عنوان بسیج قوه قضاییه در زمینه ارتقاء و افزایش تکریم ارباب رجوع در مراجع و محاکم قضایی، مسئولیت و وظیفه داریم.
وی با اشاره به برنامه ملاقات مردمی روز گذشته حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای که جمعی از خانوادههای محکومان حوادث آبان ۹۸ نیز در آن حضور داشتند، گفت: این قبیل برنامههای رئیس قوه قضاییه تاثیر مثبتی در جامعه دارد و امید را در دل مردم بیش از گذشته زنده میکند.
همچنین «صارمی» رییس حوزه ریاست دستگاه قضا و فرمانده پیشین مرکز مقاومت بسیج قوه قضاییه با اشاره به پتانسیل بالایی که در این مرکز وجود دارد گفت: تا امروز از این ظرفیت بالقوه کمتر استفاده شده و امیدواریم با تدابیر رئیس قوه قضاییه به بهترین شکل ممکن از ظرفیت بسیج دستگاه قضا بهرهبرداری شود.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین «بابایی» مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در قوه قضاییه با بیان اینکه شجره طیبه بسیج برای آنکه هر روز تنومندتر شود و مردم از ثمرات آن بیشتر استفاده کنند نیازمند بروزرسانی است، گفت: امروز نقش بسیج قوه قضاییه در تقویت معنویت و اخلاق در بدنه دستگاه قضایی که آثار مثبتی از جمله ارتقاء تکریم ارباب رجوع و مردم را در پی دارد، بسیار موثر است.
وی نظارت مستمر بر حُسن جریان امور در بسیج قوه قضاییه و وزارت دادگستری، تقویت روحیه معنویت و اخلاق و همچنین مقابله با تهدیدات عقیدتی و سیاسی در بدنه بسیج دستگاه قضا را به عنوان بخشی از وظایف دفتر نمایندگی، ولی فقیه در قوه قضاییه عنوان کرد.
همچنین «مهدوی» رئیس شورای حل اختلاف تهران در سخنانی به ایجاد پایگاههای بسیج در تمامی مجتمعهای این شورا در تهران و ورود بسیج به موضوع حل اختلاف و سازش اشاره کرد و گفت: آمار صلح و سازش پروندههای ارجاعی در استان تهران که تا مدتی قبل زیر ۱۰ درصد بود طی ۶ ماهه نخست امسال به ۴۴ درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه در نیمه نخست امسال هزار و ۲۴۲ زندانی در استان تهران توسط شوراهای ویژه صلح و سازشی که در زندانها و مجتمعها فعال هستند با کمک بسیج آزاد شدند، گفت: از این طریق ۳۰ محکوم به قصاص هم آزاد شدند.
در ادامه خانم گلپایگانی مسئول بسیج خواهران قوه قضاییه هم در سخنانی با اشاره به اشتغال قریب به ۲۲ هزار نفر نیروی خانم در قوه قضاییه و سازمانهای تابعه آن گفت: شاهد افزایش ۸ برابری پایگاههای بسیج خواهران در سطوح مختلف قوه قضاییه از سال ۹۶ تا کنون هستیم.
وی از تشکیل کارگروه حقوقی زن و خانواده با هدف شناسایی خلاهای قانونی در زمینه حمایت از قوانین مرتبط با حوزه زن و خانواده خبر داد.
گلپایگانی به رضایتمندی عمومی از مشاورههای قضایی توسط قضات بسیجی زن در محاکم خانواده اشاره کرد و از برگزاری نشستهای عمومی و تخصصی و تشکیل هیئتهای اندیشهورز زن و خانواده با هدف شناسایی آسیبهای موجود در این زمینه خبر داد.
وی همچنین خواستار شکلگیری ساختاری تحت عنوان معاونت یا مشاور رئیس قوه قضاییه در امور زنان و خانواده شد و گفت: تحقق این درخواست میتواند بازوی اجرایی کارآمدی جهت رسیدگی به موضوعات و طرح مشکلات زنان در سطح قوه قضاییه باشد.
حجتالاسلام والمسلمین «هاشمی» معاون دفتر دادستان کل کشور هم در سخنانی گفت: از اینکه امروز حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در راس قوه قضاییه قرار دارند و بسیجیوار در میدان عمل حاضر هستند بسیار خرسند هستیم.
وی با بیان اینکه بسیج در دوره تحول و تعالی قوه قضاییه، میتواند بازویی قوی و سربازی مخلص برای اجرای منویات رئیس دستگاه قضا باشد خاطرنشان کرد: برپایی میزهای خدمت و پاسخگویی به سوالات حقوقی و مشاوره دادن به مردم، یک تجربه مثبت و ماندگار از اقدمات بسجیوار در قوه قضاییه است.
«مجید فهمیده» از بسیجیان قوه قضاییه و برادر شهید محمدحسین فهمیده، طی سخنانی بر لزوم بکارگیری بیش از پیش جوانان در مسئولیتهای مختلف قضایی و همچنین ضرورت عملکرد برنامهمحور بسیج قوه قضاییه تاکید کرد.