با توجه به ضرورت تغییر الگوی کشت و نقش آن دراحیای دریاچه ارومیه، کشت گیاهان دارویی مورد توجه محققان دانشگاه ارومیه قرار گرفته است.
وحدت سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه کشاورزی در آذربایجان غربی به عنوان یکی از مهمترین شاخصهای توسعه اقتصادی استان به شمار میرود گفت: در راستای حمایت و توسعه کشت گیاهانی دارویی کم آب بر از بین گیاهان منتخب، سایر گیاهان دارویی ارزشمند نیز در حال مکان یابی و کشت هستند که متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
وی افزود: کشت گیاهان دارویی مورد حمایت وزارت جهاد کشاورزی است و تولیدکنندگان آنها میتوانند از تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ بهره مند شوند.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه تخصیص ۱۶میلیارد و ۶۸۰میلیون ریالی تسهیلات قرض الحسنه در استان برای فعالان در بخش گیاهان دارویی درنظر گرفته شده است گفت: تسهیلاتی با کارمزد چهار درصد از محل صندوق کارآفرینی امید تدارک دیده شده است که به کشاورزان فعال در این زمینه پرداخت می شود.
کشت گیاهان دارویی به دلیل تغییر الگوی کشت و نقش آن در احیای دریاچه ارومیه مورد توجه محققان دانشگاه ارومیه قرار گرفته است.
امیر رحیمی عضو هیئت علمی دانشگاه ارومیه و رئیس انجمن علمی گیاهان دارویی استان با اشاره به اینکه گونه های دارویی مورد تحقیق قرار گرفته در اقتصاد متطقه نقش موثری دارند گفت: ایجاد مزرعه الگوی گل محمدی در دانشگاه ارومیه با استفاده از ده توده بومی برتر کشور یکی از کارهای تحقیقی انجام شده است که دانشجویان و محققان از نزدیک با کشت وپرورش آن آشنا می شوند.
دانشجویانی که در اهلی سازی گیاهان دارویی در حال انقراض و کم یاب تحقیقات گسترده ای انجام دادند
تولید نهال، نشا و بذر استاندارد گیاهان دارویی از اهداف اصلی محققان دانشگاه ارومیه برای تولید محصول با کیفیت است.