معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: ارتقاء ایمنی و سلامت غذایی شهروندان به عنوان مهمترین رسالت وزارت بهداشت ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، حسین برزگر در حاشیه بازرسی داروخانه ها، صنایع و کارخانجات غذایی ایذه که به منظور ارزشیابی شبکه بهداشت و درمان در حوزه غذا، دارو، آزمایشگاه، طب سنتی و تجهیزات پزشکی انجام شد افزود: مهمترین رسالت وزارت بهداشت و به تبع آن معاونت غذا و داروی اهواز، ارتقاء ایمنی و سلامت غذایی شهروندان است.
وی با بیان اینکه اولین مقصد بازدید معاونت غذا و داروی دانشگاه، کارخانجات، آزمایشگاهها و داروخانههای ایذه بود افزود: گروه کارشناسی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، این شهرستان را به عنوان اولین مقصد بازدید گروهی انتخاب کرد.
برزگر اظهار داشت: در این بازدید کارخانه آرد زمرد، تولیدی مواد شوینده، داروخانهها و آزمایشگاهها و داروخانه بیماران بستری در بیمارستان شهدای ایذه که به همت کارشناسان غذا و دارو راه اندازی شده بود، پایش شدند.
بیشتر بخوانید: تولید محصول سالم در امیدیه
امیر یاراحمدی، مدیر شبکه بهداشت و درمان ایذه نیز در این بازدید با قدردانی از معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز که این شهرستان را پس از شرایط سخت کرونایی به عنوان اولین مقصد بازدید انتخاب کرد، قدردانی کرد و گفت: شبکه بهداشت و درمان همواره از بازدید و نظارت معاونتهای دانشگاه علوم پژشکی اهواز استقبال میکند و همه تلاش خود را برای رفع نواقص، رعایت استانداردها و ارتقاء شرایط انجام به کار خواهد گرفت.