تحقق رتبه بندی از مهمترین خواستههای فرهنگیان از مجلس شورای اسلامی است
هادی زارع پور افزود: بر اساس گزارش منابع رسمی، سهم آموزش وپرورش از بودجه، بین ۸ تا ۹ درصد است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه حدود ۹۹ درصد بودجه آموزش وپرورش صرف پرداخت پرسنلی میشود ورفع مشکلات عرصه آموزش وپرورش مستلزم بازنگری وارتقاء این رقم است.
هادی زارع پور با اشاره به اینکه ضرورت دارد دولت ومجلس به سبب اهمیت آموزش وپرورش در ایجاد وتوسعه نیروی انسانی مسائل مربوط به آن را در اولویت قرار دهند ونظام بودجه ریزی مطلوب در این دستگاه عظیم عملیاتی شود.
وی به اهمیت کیفی بخشی نیروی انسانی در آموزش وپرورش اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به فرمایشات وتأکید مقام معظم رهبری وتصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی هرگونه پذیرش نیروی انسانی از طریق دانشگاه فرهنگیان انجام شود.
در این نشست عضو هیئت رئیسه مجلس وکمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: هفته گذشته طرح رتبه بندی معلمان به صحن مجلس ارسال و ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته شد.
علی کریمی فیروزجانی افزود: هفته آینده رتبه بندی معلمان در مجلس بررسی و برای تصویب نهایی به شورای نگهبان ارائه میشود.
وی در مورد همسان سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد وگفت: با توجه به عدم تأمین منابع مالی آن احتمال تحقق در سالجاری وجود ندارد، ولی برای سال آینده تمام تلاش برای تحقق آن انجام میشود.
عضو هیئت رئیسه مجلس وکمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: محور اصلی در آموزش وپرورش وجود نیروی انسانی ومعلمان متعهد است ورتبه بندی رده جدید علمی وآموزشی برای آنان است.
نماینده مردم بویراحمد، دنا ومارگون و عضوکمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی هم گفت: کهگیلویه وبویراحمد به لحاظ نیروی انسانی نخبه، متعهد وکارآمد در کشور سرآمد است.
مهدی روشنفکر به ضرورت مهارت وحرفهای بودن معلمان اشاره کرد و افزود: مهارت آموزی معلمان یک ضرورت ومتضمن آیندهای روشن برای فرزندان است.
وی اضافه کرد: در لایحه ۱۴۰۰ که تحویل مجلس شورای اسلامی شد سهم آموزش وپرورش کمتر از ۹ درصد وسهم در تولید ناخالص ملی کمتر از ۲ درصد است.
عضوکمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیری لازم برای تحقق رتبه بندی معلمان انجام تا به مرحله نهایی برسد وامیدوارم تلاش ویژهای در این زمینه در مجلس انجام میشود.