۱۶۸ ایستگاه پمپاژ در شهر اهواز وجود دارد که در ماههای اخیر ۲۸۷ پمپ این ایستگاهها تعویض، اصلاح و یا تعمیر اساسی شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: اقدامهای گستردهای برای اصلاح و ترمیم شبکه فاضلاب و ایستگاههای پمپاژ اهواز صورت گرفته که با این کار، آمادگی کامل برای دفع آبهای سطحی اهواز در فصل بارندگی ایجاد شده است.
محمدرضا کرمی نژاد ادامه داد: اهتمام جدی در سطح ملی و استانی برای به حداقل رسیدن و در نهایت حل کامل مشکل فاضلاب و دفع آبهای سطحی ایجاد شده است که با تکمیل طرحهای تعریف شده، مشکل فاضلاب اهواز پس از چند دهه یکبار برای همیشه حل میشود.
وی با بیان اینکه اصلاح و توسعه شبکه فاضلاب اهواز از ۱۲۴ نقطه در حال انجام است افزود: آمادگی ایجاد شده برای دفاع آبهای سطحی در اهواز قابل مقایسه با سالهای گذشته نیست و امیدواریم در بارندگیهای پیش رو مشکل آبهای سطحی در این شهر به حداقل برسد.
کرمی نژاد ادامه داد: اگر چه این طرحها با سرعت در حال تکمیل هستند، ولی این نکته اهمیت دارد که این آغاز راه است و با طرحهای در دست اقدام به طور قطع شرایط در سال آینده بسیار مطلوبتر از امروز نیز میشود.
وی با اشاره به اولین بارش در اهواز طی روزهای اخیر گفت: بارش هفت میلیمتر بارندگی در مدت حدود ۷۰ دقیقه مشکل خاصی برای اهواز ایجاد نکرد و روند تکمیل طرحهای اصلاح و توسعه شبکه فاضلاب بدون وقفه ادامه دارد.
کرمینژاد، با اشاره به اقدام انجام شده برای به حداقل رسیدن مشکل اهواز در بارش پیشرو افزود: ۱۶۸ ایستگاه پمپاژ در شهر اهواز وجود دارد که در ماههای اخیر ۲۸۷ پمپ این ایستگاهها تعویض، اصلاح و یا تعمیر اساسی شده است.
وی ادامه داد: اصلاح و نوسازی تمام پمپ ها، تابلوهای برق و دیزلهای برق ایستگاههای پمپاژ فاضلاب از جمله اقدامهایی است که در ماههای اخیر در اهواز انجام شده است.
اجرای شبکه فاضلاب اهواز که از سال ۱۳۷۲ آغاز شده تا کنون حدود ۴۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. تکمیل نشدن شبکه فاضلاب، فرسودگی و ریزش این شبکه در نقطههای مختلف، وضعیت خاص و شیب صفر زمین اهواز موجب شده است تا این شهر در فصل بارش با مشکل بالازدگی فاضلاب و آب گرفتگی معابر به صورت بحرانی مواجه شود.
به دلیل اهتمام جدی دولت سیزدهم به حل مشکل فاضلاب خوزستان، جمعه پنجم شهریور ماه سال جاری رییس جمهوری در اولین سفر استانی خود، به طور سرزده به این استان سفر کرد و در اولین بازدید وضعیت اجرایی شبکه فاضلاب اهواز را از نزدیک بررسی و قول حل این مشکل را در آینده نزدیک داد.
حل مشکل فاضلاب خوزستان به اولویتی برای دولت و وزارت نیرو تبدیل شده است به گونهای که وزیر نیرو شنبه هر هفته با برگزاری نشستی به صورت برخط با مسوولان آب و فاضلاب خوزستان، آخرین اقدامهای صورت گرفته را پیگیری و دستور لازم برای حل موانع را میدهد.
بیشتر بخوانید:تداوم عملیات رفع شکستگی خط انتقال آب غرب اهواز
سامانه بارشی که از روز شنبه هفته جاری وارد استان شده در روزهای اخیر شهرهای مختلف استان را تحت تاثیر قرار داده است. شوشتر با ۸۴ میلیمتر در ۴۸ ساعت بالاترین میزان بارش را ثبت کرده است که این بارشها آبگرفتگی معابر و ورود آب به منازل برخی مناطق شوشتر را در پی داشت.