برگزیدگان نخستین جشنواره کتاب سال مازندران معرفی شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، نخستین جشنوارهی کتاب سال مازندران همزمان با هفته کتاب به میزبانی شهرستان آمل برگزار و از ۶ اثر پژوهشی در حوزه فرهنگ استان نیز رونمایی شد.
در نخستین آیین اختتامیه کتاب سال مازندران، کتاب فرهنگ آبادیهای شهرستان آمل نوشته استاد نصرالله هومند، کتاب پژوهشهایی درباره کرانههای دریای کاسپین به سرپرستی استادطیار یزدان پناه لموکی، کتاب مازندران و شاهنامه فردوسی نوشته دکتر نظام الدین نوری کوتنایی، کتاب زبان و ادبیات مازندرانی و مطالعات خاورشناسان نوشته استادعلی ذبیحی، شماره جدید دوفصل نامه فصل فرهنگ تبرستان کار مشترک واحد پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و دانشگاه علمی-کاربردی فرهنگ وهنر شهرستان آمل و کتاب زبان شناسی ضرب المثلهای مازندرانی نوشته دکتر علی رزاقی شانی رونمایی شد.
همچنین در این جشنواره، اثر طیار یزدان پناه لموکی، حسن فاخری با کتاب تعزیه فاخر، مصطفی رستمی و فاطمه باباجان تبار، با کتاب اسطورهها و نمادهای آیینی در نگارههای سقانفارهای ایرانی و سیدمحمدحسین رضوی و عادله عظیمی دلارستانی با کتاب راهنمای جامع مدیریت اماکن و تجهیزات ورزشی برگزیده بخش فارسی شدند.
در بخش شایستگاه تقدیر بخش فارسی نیز از مهدی گل سرخ تبار و رضا اصغری با اثر، شبکههای بی سیم بدن، مجید نامور و ستاره اسکندری با اثر، مدیریت اف اد در سازمانهای ورزشی، نادعلی فلاح با اثر داستانهای شفاهی مازندران، مهدی خلیلی، با اثر باستان شناسی و آثارتاریخی، امیرعلی مهدی پور با کتاب کودک موش موشی شجاع و سیدمحمدصادق سنگدهی و ذبیح الله ذبیحی برای مجموعه دفاع مقدس با اثر سرباز کوچک اشعار دفاع مقدس کودکان قدردانی شد.
همچنین در بخش تبری نخستین جشنواره کتاب سال مازندران، محمود جوادیان کوتنایی با کتاب زبانزدهها و کنایههای مازندرانی، فریده یوسفی با کتاب زن در فرهنگ عامه مازندران و ولی اله پاشا با کتاب هلا شعر، شایسته تقدیر وتجلیل شدند.
در این جشنواره همچنین از خانواده زنده یاد استادحسن انوشه تقدیر و از آثار تازه انتشار یافته دکتر علی شافی از استادان پژوهشگر و برگزیده مازندران نیز رونمایی شد.
حسین نورانی دبیر جشنواره کتاب سال مازندران هم دراین آیین با اشاره به اینکه برای نخستین دوره این جشنواره ۲۵۰ اثر از ناشران و پژوهشگران حوزه کتاب به دبیرخانه جشنواره ارسال شد گفت: از این شمار ۱۰۹ اثر در بخش فارسی، ۶۶ اثر دربخش طبری و ۴ اثر مربوط به هنرهای تجسمی انتخاب و به مرحله داوری ارسال شد.