رئیس فدراسیون سوارکاری: اولین بار شاهد صادرات اسب ایرانی بودیم و ۳۰ رأس اسب به قطر فروخته و مراحل قرنطینه مربوط به آن طی شد.
رئیس فدراسیون سوارکاری افزود: مسابقات استقامت نیز در چهار استان آغاز شده است و تا پایان سال این دسته از مسابقات برگزار میشود، همچنین برگزاری مسابقات زیبایی تا پایان سال به همین ترتیب در دستور کار قرار دارد و مسابقات درساژ و پارادرساژ نیز آغاز شده و به همین ترتیب ادامه مییابد.
خلیلی با اشاره به برگزاری مسابقات جهانی هنرهای رزمی که با حضور ۴۰ ورزشکار در استان البرز برگزار شد، افزود: از ۲۰ کشور دنیا ورزشکاران سرشناسی در این مسابقات شرکت کردند، خوشبختانه اسبهای ایرانی هم سازگار با این رشته هستند و نیازی به اسبهای خارجی نداریم و در عین حال از جوانان با استعدادی برخورداریم.
رئیس فدراسیون سوارکاری با اشاره به اینکه سوارکارانی را برای اعزام به بازیهای آسیایی چین تدارک دیده ایم، گفت: حضور سوارکارانی در بازیهای آسیایی سال آینده قطعی شده است و حداقل یک تا دو سوارکار در این مسابقات خواهیم داشت. امکان کمک مالی برای اعزام سوارکاران به بازیهای آسیایی در بودجه دیده نشده است و باید از ظرفیت بخش خصوصی به منظور تامین بخشی از هزینه ها، استفاده کنیم.
رئیس فدراسیون سوارکاری همچنین با اشاره به اینکه سال ۹۳، ۱۸۳ باشگاه مجوز داشتند و در حال حاضر ۵۴۰ باشگاه مجوز فعالیت دریافت کرده اند، اظهار کرد: در عین حال برای اولین بار شاهد صادرات اسب ایرانی بودیم و ۳۰ رأس اسب به قطر فروخته و مراحل قرنطینه مربوط به آن طی شد. در حوزه اسب عرب قدرت تولید کشور بالا است و مشکلی برای صادرات نداریم، اما در عین حال اجازه نمیدهیم ذخایر ژنتیکی از کشور خارج شود و بر اساس قوانین امکان صادرات وجود خواهد داشت، همچنین اسب ترکمن قابلیت صادرات دارد و پنجهزار اسب ترکمن توسط فدراسیون سوارکاری هویت گذاری شده است.
وی ادامه داد: مشکل صادرات اسب در حال حاضر نبود بازاریابی مناسب از سوی صادرکنندگان است و باید اسبهای ایرانی به سرمایه گذاران و متقاضیان خرید معرفی و شناسانده شوند؛ امروزه صادرات اسب از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و میتواند ارز مناسبی را فراهم کند. فدراسیون سوارکاری هرگز مجوزی در حوزه واردات اسب صادر نکرده است و اگر کسی قصد واردات اسب داشته باشد ابتدا باید ثبت در وزارت جهاد کشاورزی صورت گیرد و در راستای حصول اطمینان از فدراسیون سوارکاری سوال پرسیده میشود و این فدراسیون با نگاه سلبی از ورود اسبهای نامطلوب، کم ارزش و بی ارزش جلوگیری به عمل میآورد و به وزارت جهاد کشاورزی در این راستا مشاوره کارشناسی میدهد.
رئیس فدراسیون سوارکاری با اشاره به فعالیتهای نامناسب و پشت پرده در حوزه خرید و فروش اسب از سوی برخی جریان ها، تصریح کرد: فدراسیون سوارکاری هیچ ماموریتی در حوزه خرید و فروش اسب ندارد و در این زمینه دخالت نمیکند، اما باید بدانیم که ۴۳ هزار اسب ورزشی ثبت شده در کشور وجود دارد و فضای فعالیت در این حوزه گسترده شده است و به همین نسبت نیز باید سطح نظارت و برخورد گسترش یابد.
خلیلی افزود: برگزاری حراجهای رسمی خرید و فروش اسب از سوی فدراسیون سوارکاری یکی از برنامههای جدی است و اینگونه قصد داریم مانع از معاملات در پستوها و به صورت مخفیانه شویم چرا که هر روزه با نامههای مختلفی از دادگاه و شکایات افراد در این حوزه مواجه هستیم؛ متقاضیان خرید اسب میتوانند به صورت رایگان از معاونت فنی فدراسیون همگانی مشاوره دریافت و از اشکالات به وجود آمده ناشی از کم اطلاعی در حوزه خرید و فروش اسب جلوگیری کنند.
چقدر کارمند نیاز دارید. ایران. رنسانس اقتصادی