مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور ارتباط کارشناسی و درگیر شدن حوزه با مسائل مهم ملی و جهانی را ضروری دانست.
وی توجه شایسته به حوزههای علمیه خواهران را از افتخارات نظام اسلامی دانست و افزود: در این راستا با راه اندازی شورای سیاست گذاری حوزههای علمیه خواهران دستگاه مستقلی تأسیس شد. این نشانگر امیدی است که به این شجره طیبه به منظور تحقق اهداف نظام مقدس اسلام وجود دارد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه امامین انقلاب سهم و جایگاه خانمها را در امر تعلیم و تربیت و تعقیب و پیگیری مسائل حوزه دین به جد باور داشتند بیان کرد: ایشان به رغم برخی از مقاومتها و برخی از تفاوت در دیدگاهها همیشه بر اهمیت این مجموعه و گسترش آن تأکید داشته اند.
وی گفت: در اساسنامه شورای سیاست گذاری حوزههای علمیه خواهران پنج هدف مبتنی بر مزیت عرصه زن و خانواده در حوزههای علمیه خواهران مورد تأکید قرار گرفته است که بر این اساس طلاب باید در عرصههای زن و خانواده توانمند شوند، هدایت گر دینی جوامع و پاسخ گوی نیازهای دینی جامعه باشند، تأثیرگذار در تحولات و نظامات فرهنگی و اجتماعی و سیاسی همسو با آرمانهای نظام و انقلاب باشند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با اشاره به تأکید امام راحل بر نقش بانوان جامعه این بیان را نشانگر جایگاه راهبردی بانوان در جامعه دانست و افزود: ممکن است حتی برخی از مدیران حوزه هم به اندازه کافی چنانکه امام راحل و مقام معظم رهبری و مراجع معظم رهبری توجه کرده اند به این ظرفیت توجه نداشته باشند.
وی علت تأسیس دفتر نمایندگی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در تهران را حضور در فعالیتهای ملی و تعقیب آنها بیان کرد و گفت: ما یک سری روابط ملی و بین الملل داریم که باید از طریق مرکز سیاسی و اقتصادی کشور تعقیب شود؛ نمیشود در مرکز نبود و به خوبی نقش حوزههای علمیه خواهران را تنظیم و تسهیل کرد.
حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور حوزههای علمیه را نهادی مردمی توصیف کرد و گفت: این افتخارات حوزه است که خاستگاهی مردمی و از متدینین دارد که در آن زمین رشد میکند، بالنده میشود و توسعه پیدا میکند.
وی افزود: ما در ارتباط با دستگاههای رسمی کشور از خاستگاه خود فاصله نمیگیریم بلکه از کانون آن خاستگاه، ارتباط با دستگاهها و جریانات کشوری را دنبال میکنیم.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اینکه بر اساس مأموریت مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در افق ۱۴۱۴ این مرکز باید به یک مرکز تخصصی مرتبط با حوزه زن و خانواده تبدیل شود به گونهای که توان پاسخگویی به تمام مسائل دینی زن و خانواده را داشته باشد، گفت: برای این که این اتفاق بیفید، حضور مرکز مدیریت در کانون کشور و درگیر شدن با مسائل کانونی، شرایط پیچیده جهانی و متغیرهای که نظام خانواده را تغییر میدهد در ارتباط با کارشناسان مربوطه ضروری است.
وی گفت: دستگاههای دینی زمانی ماندگار و اثرگذار میشوند که پابه پای تغییر متغیرها به خوبی بتوانند نقش خود را ایفا کنند، درک روشنی از تحولات داشته باشند و بر اساس آن درک به منابع اسلام مراجعه کنند و پاسخ مناسب را ارائه کنند.
حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور افزود: ایجاد نمایندگی زمینه تعامل میان این دوبخش یعنی طلاب و بخشهای کارشناس در مرکز کشور را فراهم میکند و چهره مهارتی تخصصی حوزههای علمیه روشن راتر و شفافتر میسازد.
وی با بیان اینکه حوزه باید مسائل مهمی که در کشور با آن مواجهیم درگیر بشود و خود را مسؤول حل یا مشارکت در حل مسائل آنها بداند، از پدیده طلاق، مساله ازدواج، فرزندآوری و انحرافات دورن خانواده ناشی از فضای مجازی به عنوان برخی از این مسائل یاد کرد که مسؤولیت حل آنها تنها بر عهده دستگاههای دولتی نیست.
وی همچنین با اشاره به اینکه تأسیس این دفتر پس از نیازسنجیهای لازم انجام شد، از حجت الاسلام و المسلمین کبیریان که در طول ۲ سال گذشته برای پیگیری تاسیس دفتر نمایندگی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران تلاش کرد تقدیر نمود.
در این مراسم که با حضور معاون پارلمانی رییس جمهور، رییس حوزه علمیه خواهران کشور و دیگر مسؤولان حوزه علمیه برگزار شد، نمایندگی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در تهران افتتاح شد.