سالانه ۱۰ میلیون اصله نهال شناسه دار در استان فارس تولید میشود.
مجید رضا پاکاری افزود: ۲۰۰ نهالستان نیز به صورت سنتی و بدون گرفتن مجوز فعالیت دارند که عمدتاً به صورت سنتی -خانگی یا باغی- تولید نهال میکنند.
به گفته وی، در این نهالستان ها گونههای سیب، گلابی، به، انگور، بادام، گردو، هلو، شلیل، زردآلو، آلو، گوجه باغی، گیلاس، آلبالو، پسته، انار، انجیر و انواع مرکبات از قبیل: پرتقال، نارنگی، گریپ فروت، لیموترش و لیمو شیرین، و اقلامی، چون زیتون، گل محمدی، توت فرنگی و نشاء گیاهان دارویی تولید میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: مهمترین مراکز تولید نهال استان در شهرستانهای خفر، نی ریز، جهرم، مرودشت، شیراز، پاسارگاد، بوانات، فیروزآباد، سپیدان، آباده و اقلید قرار دارد.