پیش بینی میشود امسال یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن مرکبات در استان فارس برداشت شود.
مجید رضا پاکاری تصریح کرد: شهرستانهای جهرم، داراب، کوهچنار، شیراز، فیروزآباد، کازرون، فسا، قیر و کارزین، ممسنی، رستم، فراشبند، استهبان، خنج، مهر و لارستان از مناطق مهم تولید مرکبات در استان فارس هستند.
وی ادامه داد: مهمترین محصولات تولیدی استان فارس شامل انواع لیمو ترش، لیمو شیرین، پرتقال، نارنگی، گریپ فروت، نارنج و سایر گونههای مرکبات است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس افزود: از ارقام پرتقال در فارس میتوان به رقمهای والنسیا، واشنگتن، ناول، توسرخ و محلی، نارنگی شامل کینو و محلی و ارقام لیمو ترش نیز به لیمو ترش آب و لیبسون اشاره کرد.
پاکاری اضافه کرد: برداشت مرکبات در استان فارس بیش از ۱۰ ماه به صورت مداوم ادامه دارد به طوری که برداشت رقم نافی، واشنگتن ناول و تامسون ناول و ارقام محلی مانند داراب و شاپور کازرون نیز از اواسط آبان شروع شده و تا اواخر دی ماه ادامه دارد.
وی اظهارداشت: پس از برداشت رقم دیر رس در استان فارس برداشت رقم والنسیا از اواسط بهمن آغاز شده و تا فروردین ماه سال آینده ادامه دارد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تاکید کرد: کینو، بهترین رقم نارنگی بوده و برداشت آن از اواخر دی ما آغاز می شود و تا پایان اسفند ادامه دارد .
شهرستان کازرون مهمترین تولید کننده نارنگی در فارس است و شهرستانهای جهرم و داراب نیز دارای سطح قابل ملاحظهای از باغات نارنگی هستند.
پاکاری گفت: شهرستانهای جهرم و قیر و کارزین نیز تولید کننده انواع مرکبات از جمله لیمو ترش، لیموی لیبسون، خارگل، پرشین و لیمو شیرین هستند که از اهمیت ویژهای برخوردار است.