رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی : ۸۰ درصد مدارس استثنایی با تلاش خیرین ساخته شده است.
وی در بازدید از طرحهای عمرانی آموزش و پرورش استثنایی، با تأکید بر تسریع ساخت این دو طرح گفت: با توجه به مشکلات دانش آموزان با نیازهای ویژه، در رفت و آمد به مراکز مختلف، مراکز جامع تشخیصی، مشاوره ای، توانبخشی و آموزشی با هدف تجمیع خدمات به این دانش آموزان ایجاد شده است.
وی افزود: تاکنون ۱۰ مرکز جامع در سطح کشور افتتاح شده است و تا پایان سال تعداد این مراکز به ۳۲ مرکز خواهد رسید.
آقای حسینی گفت: ۸۰ درصد مدارس استثنایی توسط خیرین ساخته شده است.
وی با بیان این که امروز ۳۰ هزار خیر در قالب مجمع خیرین مدرسه ساز در کشور فعالیت میکنند گفت: سازمان نوسازی و توسعه مدارس در قالب برنامه آجر به آجر و مشارکت خرد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را در نهضت مدرسه سازی مشارکت داده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: پارسال خیرین بیش از ۳ هزار میلیارد تومان به نهضت مدرسه سازی کمک کرده اند و سرانه آموزشی از یک و نیم متر مربع در سال ۱۳۵۷ به ۵ و ۳ دهم متر مربع در سال ۱۴۰۰ رسیده است، هر چند این میزان با استاندارد ۸ و ۳ دهم متر مربعی هنوز فاصله زیادی دارد.
شایان ذکر است مرکز جامع تشخیصی، مشاوره ای، توانبخشی و آموزشی شهر کاشمر در حاشیه این شهر و با مشارکت خیرین و سازمان نوسازی در سه طبقه در دست ساخت است.
همچنین مدرسه استثنایی ۸ کلاسه امام علی (ع) در زمینی به مساحت هزار و ۵۰۰ مترمربع و زیربنای ۸۸۰ متر مربع با مشارکت خیرین و سازمان نوسازی مدارس در دست ساخت است.