۴۰۰ طرح اشتغازایی بنیاد برکت در حوزه آزادکاری به بهره برداری رسید.
آقای محمد ترکمانه افزود: شیوه آزاکاری به اینگونه است که سفارشها ونیازمندیهای مختلف به صورت آنلاین معرفی و متخصصان مربوطه با قبول مسئولیت و خدمات دهی لازم، درآمدزایی میکنند.
مدیر عامل بنیاد برکت ادامه داد: ۲۰۰ رسته شغلی در حوزه آزادکاری وجود دارد که از جمله شاخصترین آنها میتوان به طراحی، برنامهنویسی، ترجمه، تولید محتوا، ساخت انیمیشن و عکاسی اشاره کرد.
وی با تاکید براینکه این طرحها در کل کشور اجرایی شده، گفت: طرحهای اشتغالزایی دو استان فارس و کرمانشاه در حوزه دورکاری امروز ویدیو کنفرانسی افتتاح شد.
ترکمانه یکی از مزیتهای این مدل اشتغالزایی را اجرای مناسب آنها در روستاهای کشور خواند و گفت: بسیاری از کارآفرینان توانستهاند در این حوزه طرحهای بینالمللی جذب کنند.
مدیر عامل بنیاد برکت همزمان از آغاز بکار رویداد ملی «برکتینو» در سراسر کشور خبر داد و گفت: این رویداد با هدف ایجاد ۲۵۰۰ طرح اشتغالزایی در حوزه آزادکاری آغاز شده که تا پایان سال افتتاح خواهند شد.
ترکمانه افزود: هدف از برگزاری رویداد ملی «برکتینو» ایجاد ظرفیتهای مناسب برای اشتغال در حوزه آزادکاری است و در قالب این رویداد، از شرکتهای فعال و واسط این حوزه حمایت میشود.
وی جامعه مخاطبان هدف رویداد ملی «برکتینو» را افراد تحصیلکرده و دانشگاهی با مدرک تحصیلی معتبر و مرتبط در مناطق روستایی و محروم کشور اعلام کرد و افزود: افراد مستعد برای اجرای این رویداد، با برگزاری شش پیش رویداد شناسایی و فرآیند آموزش برای آنها آغاز شده است.
مدیر عامل بنیاد برکت سناد اجرایی فرمان امام گفت: شرکت کنندگان در رویداد «برکتینو» در این مرحله، مهارتهایی همچون چگونگی مذاکره و جذب پروژه را میآموزند، و پس از طی دورههای آموزشی، از تسهیلات اشتغالزایی بنیاد برخوردار، و مشغول بهکار میشوند.
ترکمانه درباره نحوه پشتیبانی بنیاد برکت از کارآفرینان حوزه آزادکاری افزود: بنیاد علاوه بر برگزاری دورههای آموزشی جدید و ارائه مشاوره، اقدام به وصل این کارآفرینان به بازارهای بینالمللی میکند.
وی اضافه کرد: رویداد ملی «برکتینو» در دو سطح برگزار میشود و افراد منتخب، بستگی به توانایی و استعدادشان در سطوح داخلی و بینالمللی مشغول بهکار میشوند که کارآفرینان فعال در سطح بینالمللی میتوانند از خارج کشور هم سفارش دریافت کنند و پروژههای ارزی را جذب کنند.