طرز تهیه چند سوپ دلچسب برای روزهای سرد پاییز
در این مطلب چندین نوع سوپ را برایتان آموزش دادهایم که برای روزهای سرد پاییز بسیار دلچسب هستند.
به گزارش
گروه وبگردی خبرگزاری صدا وسیما، مجموعه ای از انواع و اقسام سوپهای مقوی که هر کدامشان میتوانند ویتامین خاصی را به بدن شما برساند. در این روزها که هوا سردتر میشود و آلودگی هم در این گرفتگیها خودش را در ریه انسان جا میکند، هیچ چیز بهتر از خوردن یک سوپ مقوی، مفید نیست.
سوپ اسفناج ایتالیایی
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه و پخت: ۳۵ دقیقه
مواد لازم
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
۴ حبه سیر رنده شده
دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر
دو قاشق غذاخوری کره
۸۵۰ گرم آب مرغ
یک عدد سیب زمینی خرد شده
۵۱۰ گرم اسفناج تازه
نمک
دو پیمانه شاهی آبی
۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده
دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.
۲. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینیها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
۳. دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا ۵ دقیقه بپزد.
۴. سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.
۵. سوپ آماده شده را با برگهای تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.
سوپ مرغ اسپایسی و ذرت
تعداد: ۸ نفر
زمان تهیه و پخت: ۶۰ دقیقه
مواد لازم
۸ ورق ژامبون خرد شده
۴۵۰ گرم سینه بدون استخوان مرغ، نگینی خرد شده
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱.۵ پیمانه فلفل شیرین قرمز، خرد شده
یک پیمانه پیاز خرد شده
۱ تا ۲ عدد فلفل چیلی خرد شده
۴ حبه سیر رنده شده
۱/۳ پیمانه آرد کامل
۶ پیمانه آب مرغ کم نمک
دو عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده
دو پیمانه ذرت شیرین
۱.۵ پیمانه خامه فرم گرفته
نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه بزرگ، ژامبونها را تفت دهید تا برشته و طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.
۲. مرغها را به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل بپاشید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا مرغها پخته شوند. فلفل شیرین و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک شود. فلفل چیلی و سیر را اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید. در این مرحله آرد را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
۳. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید بدون در ۱۰ دقیقه در حالت نیم جوش باقی بماند. مرغ، ذرت، خامه و فلفل هندی را نیز اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید بپزد.
سوپ سه گوجه
تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
مواد لازم
یک عدد پیاز درشت خرد شده
یک قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون
یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (۸۰۰ گرم)
¾ پیمانه گوجه فرنگی خشک
۸۵ گرم رب گوجه فرنگی کم نمک
۴۰۰ گرم آب مرغ کم نمک
نصف پیمانه کرفس تازه خرد شده
دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
۲ تا ۳ قاشق چایخوری آب لیموترش
خامه صبحانه
جعفری تازه (اختیاری)
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه متوسط، پیاز را با کره روی حرارت متوسط حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. کنسرو گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک، رب، آب مرغ، جعفری و کرفس اضافه کنید. بگذارید مواد بجوشند سپس حرارت را کم کنید تا ۲۰ دقیقه نیم جوش باشد.
۲. در این فاصله، باقی گوجه فرنگیهای خشک را یک دقیقه داخل آب داخل مایکروفر بگذارید. آنها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
۳. مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزید تا پوره شود. آن را داخل شیرجوش بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. روی آن خامه و جعفری بریزید و سرو کنید.
سوپ غلیظ ذرت و فلفل
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه و پخت: ۴۰ دقیقه
مواد لازم
یک پیمانه پیاز خرد شده
یک دسته تره فرنگی خرد شده
۵ پیمانه دانه ذرت
۴۰۰ گرم آب مرغ کم نمک
یک عدد فلفل قرمز شیرین خرد شده
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل هندی خرد شده
زعفران (اختیاری)
طرز تهیه
۱. داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و تره فرنگی و پیاز را ۵ دقیقه تفت دهید. مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شوند.
۲. ذرت را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید. سپس، آب مرغ را اضافه کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید تا ۲۰ دقیقه نیم جوش باشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
۳. نیمی از مخلوط ذرت را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برزید تا بجوشد.
۴. باقی مانده آب مرغ را به همراه ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل هندی و زعفران اضافه کنید. حرارت دهید و سپس داغ سرو کنید.
سوپ چیزبرگر آمریکایی
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه و پخت: ۴۰ دقیقه
مواد لازم
۴۵۰ گرم گوشت چرخکرده
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
یک ساقه کرفس خرد شده
دو حبه سیر رنده شده
دو قاشق غذاخوری آرد کامل
۴۱۰ گرم آب مرغ
دو عدد سیب زمینی خرد شده
۴۱۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی
۲۲۰ گرم پنیر چدار رنده شده
۱۷۰ گرم رب گوجه فرنگی
¼ پیمانه کچاپ
دو قاشق غذاخوری خردل
یک پیمانه شیر کامل
نان تست (اختیاری)
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه متوسط، گوشت، پیاز، کرفس و سیر را روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت عوض و طلایی شود.
۲. آرد را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. به طور مرتب هم بزنید. حرارت را کم کنید. درب قابلمه را بگذایرد تا ۱۰ دقیقه بپزید و سیب زمینیها نرم شوند.
۳. گوجه فرنگی، پنیر، رب گوجه فرنگی، کچاپ و خردل را اضافه کنید. هم بزنید تا پنیر آب و سوپ غلیظ شود. شیر را اضافه کنید و با نان تست سرو کنید.
سوپ تورتلینی فلورانس
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
۲۵۵ گرم تورتیلینی پنیر
۴۰۰ گرم آب مرغ
۲۸۰ گرم سس آلفردو
دو پیمانه گوجه فرنگی خشک و چرب
دو پیمانه سینه مرغ پخته و ریز شده
۷۰ گرم اسفناج کوچک
پنیر پارمسان
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه، تورتیلینی را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
۲. در همان قابلمه، آب مرغ و سس آلفردو را با هم مخلوط کنید. مرغ و گوجه فرنگی خشک را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید تا ۵ دقیقه نیم جوش باقی بماند.
۳. توتلینی پخته شده و اسفناج را اضافه کنید. ۱ تا دو دقیقه بپزید تا تورتیلینی گرم شود و اسفناج آب بیندازد. در صورت تمایل، روی آن پنیر پارمسان بریزید و سرو کنید.