رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: باید با تالیف آثار فاخر پژوهشی فقه و کلام در حوزه های علمیه، عظمت علمی شیعه را نشان دهیم.
وی با بیان اینکه ارزش کار شما در آینده که این آثار به عنوان کتب مرجع مورد استفاده قرار گیرد، شناخته می شود، گفت: نگاه احیاکننده به تراث گذشته کارهای بزرگی را به انجام می رساند و این آغاز یک مسیر بزرگ است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به ضرورت ارتقای سطح علمی طلاب، افزود: امروز طلاب راه سختی در پیش دارند، از این رو نباید به معلومات سطحی بسنده کنند؛ فراز و فرودها در راه دستیابی به علم لازم است و برای کاشف الغطاء شدن سختی ها لازم است، البته رسیدن به این جایگاه دست یافتنی است، اما همت بلندی می طلبد.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام نجف لک زایی معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: یکی از کارهای مرکز احیای آثار اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی این دفتر تصحیح و احیاء آثار بزرگان است و یکی از این کلان پروژه ها آثار علامه محمد حسین کاشف الغطاء بود که به ۳ موسوعه آثار کلامی، آثار فقهی و موسوعه آثار اجتماعی و سیاسی و تاریخی تقسیم می شود که آثار کلامی در ۱۴ مجلد و آثار فقهی در ۲۷ مجلد به چاپ رسیده است.