ذخیره فعلی سد زایندهرود به ۱۷۱ میلیون متر مکعب رسید.
محمد شفائی با اشاره به جمع کل بارشهای سامانه اخیر در کوهرنگ، افزود: بارش در منطقه کوهرنگ متاسفانه کمتر از میزان مورد انتظار بوده به گونهای که بارندگیها در مجموع ۲۶ میلیمتر بوده است.
وی گفت: بارش در مدت زمان مشابه نسبت به پارسال افزایش داشته، اما نسبت به میانگین درازمدت کاهش داشته است و میزان بارش در مدت مشابه سال قبل ۱۴ میلیمتر و میانگین بلند مدت ۱۱۷ میلیمتر بوده است.
مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقهای اصفهان با اشاره به ایستگاه چلگرد به عنوان ایستگاه شاخص زایندهرود و تأثیر بارندگیهای اخیر افزود: بارندگیها نتوانسته است در حد انتظار ورودیها را افزایش بدهد، اما برای اینکه بتوانیم حجم سد زایندهرود را تثبیت و تا حد امکان از بارندگیها، این نعمت الهی استفاده کنیم، خروجی از سد زایندهرود کاهش داده شده تا از آورد بین حوضهای بیشترین استفاده شود.
شفایی گفت: خروجی سد زایندهرود اکنون به کمترین میزان در سالهای اخیر کاهش پیدا کرده است.
سد زایندهرود با ظرفیت یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون مترمکعب به عنوان یکی از اصلیترین سدهای مرکز کشور و تأمین کننده آب آشامیدنی، محیط زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران است؛ این سد قوسی شکل که سال ۱۳۴۹ به بهرهبرداری رسید در ۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.