مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اعلام اینکه خرید ۲۶ دستگاه خودرو عملیاتی در دستور کار است، گفت: تا به امروز گزارش فوتی ناشی از گاز گرفتگی در پایتخت نداشتیم.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان این مطلب که در تهران هنوز با سرمای شدید مواجه نشدیم، افزود: آمارها نشان میدهد تماسهای شهروندان با شماره ۶۴۳۲۳۲۳۲ در حوزه افزایش آگاهی برای کاهش خطرات ناشی از استفاده از وسایل شعله دار گرمایشی افزایش پیدا کرده است و شهروندان میتوانند با تماس با این سامانه آگاهی لازم در این بخش را کسب کنند.
داوری افزود: تاکید من به شهروندان این است، شماره تماس عملیاتی برای هرگونه حادثه در زمینه مسمومیت با گاز مونواکسید کربن همان سامانه ۱۲۵ آتش نشانی شهرداری تهران است.
او در تشریح آخرین وضعیت پیشرفت طرحها و پروژههای در دست احداث این سازمان بیان کرد: در ادامه بحث توسعهای سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران باید اعلام کنم، تا پایان سال جاری تجهیزات جدید به سازمان اضافه میشود که از جمله این تجهیزات میتوان به ۲۶ دستگاه خودرو عملیاتی، ۳ ایستگاه آتش نشانی در مناطق قیطریه، خیابان صابونیان و افسریه و برج شبیه ساز عملیاتی برای ساختمانهای بلند طبقه اشاره کرد.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که خودروهای پیش بینی شده برای سازمان آتش نشانی از نوع خودروهای سنگین و یا سبک عملیاتی است گفت:خودروهای پیش بینی شده ابعاد کوچکتری نسبت به خودروهای موجود عملیاتی دارند و هدف از تهیه آنها امکان افزایش مانور در معابر باریک سطح شهر است.
داوری تاکید کرد: تلاش شده خودروهای عملیاتی در کنار ابعاد کوچکتر قدرت عملیاتی و اطفائی بالایی داشته باشند.
او افزود: تهیه تجهیزات انفرادی برای کارکنان سازمان آتش نشانی تهران جزء برنامههای دائمی سازمان است و آنچه را که تا امروز میتوانستیم تحویل بگیریم از جمله پوتینهای مخصوص آتش نشانی، کلاه و ... به سرانجام رسیده است، اما در حوزه اورکتهای ضد حریق نیز مراحل اداری آن در حال انجام است و امیدواریم ۱۰۰۰ دست اورکت ضد حریق نیز تهیه و تحویل کارکنان شود.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که آیا تا به امروز سازمان آتش نشانی از حوزه تامین منابع مالی با مشکل مواجه شده است یا خیر گفت: نکتهای که باید به آن توجه شود این است، منابع مالی سازمان آتش نشانی از محل عوارض ساخت و ساز تامین میشود و میتوان گفت هرچه حوزه ساخت و ساز فعال و پویاتر باشد تامین منابع مالی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران نیز بهتر است.
داوری بیان کرد: جنبه مالی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران تابعی از درآمد ساخت ساز شهرداری تهران است که بر اساس مصوبه به سازمان تخصیص داده میشود و اگر تنگنای مالی برای سازمان وجود داشته باشد این تنگنا مقطعی است.
او ادامه داد: برنامههای توسعهای سازمان آتش نشانی هیچگاه در مدیریت شهری متوقف نمیشود.