از سال ۹۸ تا کنون؛
پلاک کوبی بیش از ۹۰ درصد دامهای استان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از پلاک کوبی و شماره گذاری بیش از ۹۰ درصد دامهای سبک و سنگین استان خبرداد.
- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز همدان ؛ علی دولو گفت: تامین به موقع نهادههای دامی حلقه اول زنجیره تولید دام و طیور کشور است و بر همین اساس اولویتها مبتنی بر رفع مشکلات تولید کنندگان و بهبود شرایط بازار است.
وی افزود: پلاک کوبی و هویت گذاری دامها در استان همدان از سال ۹۸ آغاز شده و همچنان ادامه دارد که تاکنون بیش از ۹۰ درصد دامهای استان پلاک کوبی و دارای شناسنامه شدهاند.
وی، برنامه ریزی برای تامین نهاده ها، تولید و تامین نیاز غذایی و جلوگیری از خروج بی رویه دام را از مزیتهای پلاک کوبی برشمرد و افزود: شرایط خشکسالی کشور باعث به وجود آمدن مشکل نهادههای دامی شده، زیرا بخش عمده واحدهای دامی که از مراتع و علوفه استفاده میکردند به نهادههای وارداتی وابسته شدهاند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تصریح کرد: امسال ۲۰۰ هزار تن نهاده دامی در میان دامداران استان همدان توزیع شده است.
دولو گفت: در راستای جلوگیری از خام فروشی و افزایش کیفیت نهادههای دامی و کاهش درصد انحرافات، این نهادهها به صورت خوراک آماده و کنسانتره در اختیار تولید کننده قرار میگیرد.
وی افزود: شرکت پشتیبانی نیز در خرید دام با قیمت تضمینی مصوب همکاری دارد و همچنین مقدار مازاد گوشت قرمز تولیدی استان همدان در دیگر استانها عرضه میشود.
دولو تصریح کرد: سالانه ۳۲ هزار تن گوشت قرمز، بیش از ۴۵ هزار تن گوشت سفید، ۲۱ هزار تن تخم مرغ و ۳۴۵ هزار تن شیر در استان همدان تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان به تولیدات دامی استان نیز اشاره کرد و گفت: به صورت ماهیانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در استان انجام میشود و از ابتدای آبان تا کنون نیز یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.
وی تصریح کرد: برای تنظیم بازار نیز صورت گرفته به طور متوسط روزانه ۱۱۰ تن مرغ در سطح استان همدان توزیع میشود.