۷۳ هزار و ۴۲۸ دانش آموزان متوسطه خراسان جنوبی در طرح مکمل یاری تحت پوشش قرار گرفتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: در پیشگیری و کنترل کم خونی فقر آهن نیز
محمدعلی واقعی افزود: با توجه به اهمیت کم خونی های ناشی از فقر آهن و عوارض شایع آن به ویژه در دختران و کمبود شدید ویتامین D با همکاری واحدهای بهبود تغذیه جامعه و سلامت نوجوانان دانشگاه علوم پزشکی طرح آهن یاری و مکمل یاری با ویتامین D در مدارس مقاطع تحصیلی اول و دوم متوسطه اجرا می شود.
وی با بیان این که هر هفته یک قرص آهن 60 میلی گرم در مدارس دخترانه و هر ماه یک پرل ویتامین D مگادوز 50 هزار واحدی در مدارس دخترانه و پسرانه توزیع می شود؛ گفت: طرح مکمل یاری هرساله با هدف پیشگیری از بروز کمبود اهن و ویتامین دی از مهرماه در مدارس دخترانه و پسرانه متوسطه اول و دوم آغاز می شود.
به گفته واقعی علاوه بر توزیع قرص بین دانش آموزان، برنامه آموزشی ویژه دانش آموزان، معلمان و مربیان اجرا میشود تا همگان با اهداف طرح آشنا و مزیتهای استفاده از آن را بشناسند.به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: در پیشگیری و کنترل کم خونی فقر آهن نیز صد در صد دانش آموزان دختر دروههای متوسطه اول و دوم استان تحت پوشش قرار گرفته اند.
محمدعلی واقعی افزود: با توجه به اهمیت کم خونیهای ناشی از فقر آهن و عوارض شایع آن به ویژه در دختران و کمبود شدید ویتامین D با همکاری واحدهای بهبود تغذیه جامعه و سلامت نوجوانان دانشگاه علوم پزشکی طرح آهن یاری و مکمل یاری با ویتامین D در مدارس مقاطع تحصیلی اول و دوم متوسطه اجرا میشود.
وی با بیان این که هر هفته یک قرص آهن ۶۰ میلی گرم در مدارس دخترانه و هر ماه یک پرل ویتامین D مگادوز ۵۰ هزار واحدی در مدارس دخترانه و پسرانه توزیع میشود؛ گفت: طرح مکمل یاری هرساله با هدف پیشگیری از بروز کمبود اهن و ویتامین دی از مهرماه در مدارس دخترانه و پسرانه متوسطه اول و دوم آغاز میشود.
به گفته واقعی علاوه بر توزیع قرص بین دانش آموزان، برنامه آموزشی ویژه دانش آموزان، معلمان و مربیان اجرا میشود تا همگان با اهداف طرح آشنا و مزیتهای استفاده از آن را بشناسند.