عضو شورای اسلامی شهر تهران: استفاده از ظرفیتهای مردمی و نهادهای متخصص بخش خصوصی و فعالان جهادی برای حل مسائل اجتماعی، ضروری است.
وی ادامه داد: در بازدیدی که از گرمخانه بانوان و مرکز رسیدگی به آسیبهای اجتماعی در میدان شوش داشتم، به این باور رسیدم که یکی از راههای مغفول مانده برای حل مسائل اجتماعی، اعتیاد و فساد؛ استفاده از ظرفیتهای مردمی و نهادهای متخصص بخش خصوصی و فعالان جهادی است.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: شهرداری در دوره گذشته از این راهکار بهره نبرد و این امکان را وانهاد که نتیجهای جز کوچ معتادان و متجاهران به فسق و توزیع آنها در محلهها، بزرگراهها و خرابهها نداشته است.
نادعلی خاطرنشان کرد: یکی از محلههایی که با اینگونه اقدامات غیرکارشناسی، تبدیل به پاتوق همیشگی معتادان شده، خلازیل است، افراد بسیاری که از خدمات شهری و حق شهروندی بیبهره ماندهاند، در منطقه خلازیل به طور زیرزمینی زندگی نامتعارفی دارند.
وی ادامه داد: نبود حداقلهای زندگی نظیر سرپناه استاندارد، آب آشامیدنی، سرویس بهداشتی و گسترش زبالههای متعفن باعث شده است تا این گوشه فراموش شده تهران، وضع اسفناکی داشته باشد. چیزی که در این میان متأثر کننده است، حضور قابل توجه زنان و کودکانی است که یا خود مبتلا به اعتیاد هستند یا به ناچار در این محیط نامناسب، به سر میبرند.
رئیس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران افزود: این معضل که با گذشتِ هر لحظه در حال بازتولید و انتشار میباشد، مسئلهای چندبعدی است، حضور تمام نهادهای مسئول برای رفع مشکلات امنیتی، انتظامی و بهداشتی این منطقه، در قرارگاه اجتماعی شهرداری تهران الزامی به نظر میرسد تا علاوه بر نمودِ اراده حاکمیت بر رفع خطرات احتمالی، از ظرفیت مجموعههای مردمی و بخش خصوصی در حل این مسئله استفاده شود.
نادعلی با اشاره به بازدید شهردار تهران از محله شوش و باغ آذری، خاطرنشان کرد: شهردار محترم تهران در روزهای گذشته از محله شوش و باغ آذری بازدید کرد و خود شاهد این وضعیت بود و حال که باب گفتگو در این موضوع باز شده است، از ایشان میخواهیم هر چه سریعتر اقدامات عملی خود را در این زمینه آغاز و نتایج کار را به شورای اسلامی شهر تهران ارسال کند.