۸۰ درصد شیر تولیدی خراسان جنوبی در نبود زیرساخت ها به صورت خام به فروش می رسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی ، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : در حال حاضر ۱۵ کارخانه و کارگاه شیر با ظرفیت اسمی ۵۰۰ تن شیر در روز در استان وجود دارد که هم اکنون ظرفیت تولید ۲۵۰ تُن شیر را دارد و اکنون با 50 درصد ظرفیت خودکار می کنند.
غلامرضا قوسی افزود : از این میزان ۱۲۰ تا ۱۳۰ تن توسط مراکز جمعآوری شیر ساماندهی میشود و بقیه مصرف خود مردم است.
وی گفت : از این رقم ۸۰ درصد به صورت خام توسط شرکتهای معتبر از استان خارج و مابقی در استان توسط کارخانهها به فرآوردههای لبنی تبدیل میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: نبود رقابت کارخانههای استان با کارخانههای معتبر، نبود تنوع در محصول، کمبود نقدینگی، نبود بهروز رسانی تجهیزات و امکانات از دلایلی است که سبب شده ۱۰۰ درصد ظرفیت تولید شیر استان استفاده نشود.
قوسی با بیان اینکه قانون خرید تضمینی شیر در کشور مغفول مانده است گفت: برای اینکه ۱۰۰ درصد شیر تولیدی در استان جمعآوری و فرآوری شود این قانون باید اجرا شود.