مراسم معارفه استاندار جدید مازندران با حضور وزیر کشور ، امروز در ساری برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در استان ضمن خوشامدگویی به استاندار جدید گفت: میتوان از تغییر مدیریت در هر سطحی تحویل سال یاد کرد چرا که قرار است حال و روزگار عوض شود و اوضاع بهتری رقم بخورد.
آیت الله محمدی لایینی افزود: از میزبانی سپاه در این مراسم باید تشکر کرد آنهایی که همین چندی پیش در مقابل دزدی دریایی ایستادند و کشتی نفتکش را بدون مزاحمت به کشور آوردند که خود مشتی بر دهان دشمن بود.
آیت الله محمدی لایینی از محمود حسینی پور نوری استاندار جدید خواست مدیریت جهادی را در سرفصل برنامه خود قرار دهد و برای رفع مشکلات استان شبانه روز تلاش کند.
وی گفت: سه میلیون و سیصد هزار نفر چشمشان به شماست، یک استان مستعد و پویا با ظرفیتهای چشمگیر در دستان شما قرار میگیرد تا با یک مدیریت و تحول آن را به سر منزل مقصود برسانید.
آیت الله محمدی لایینی گفت: گاهی به خانوادههایی برخورد میکنید که جوانانی تحصیل کرده و توانمند دارند، اما از کار برای آنها خبری نیست، در حالیکه در استان برخورداری مثل مازندران نباید صدها هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد باشد.
او افزود: جنگل، کشاورزی، آب و هوا و دریا و سرسبزی فرصتی برای ایجاد کارهای بنیادین است، اما متاسفانه لابه لای این موهبتها فقر پنهان خوابیده است که باید دلیل اینهمه بی توجهی به ظرفیتها را پیدا کرد.
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: نبود امکانات اولیه در استان، آزار دهنده شده به طور مثال اگر قطاری بین استانی در استان بود دیگر کسی خودش را با ماشین شخصی خود به خطر نمیاندازد و برای چند ساعت کار چندین ساعت معطل نمیشود.
آیت الله محمدی لایینی گفت: دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن تولید باغی داریم که خود چشمگیر است، اما همچنان تولید کنندگان مورد حمایت قرار نمیگیرند.
او افزود: تغییر مدیریت صنعت چوب و کاغذ که به سوددهی رسیده بود، امری ناپسند بود کهای کاش با یک بزرگتری در این استان مشورت میشد تا وضعیت این شرکت تولیدی مازندران چنین به تلاطم نیافتد.
نماینده ولی فقیه در مازندران تصریح کرد: مدیریت بر هزینههایی که برخی مدیران به دولت تحمیل میکنند، بسیار واجب است، چون بسیاری از آنها زائد است و صرفاً از روی شکم سیری اتفاق میافتد، همه اینها درحالی اتفاق میافتد که مردم در شرایط سخت اقتصادی زندگی میکنند.
شریعتی: رشادتهای مازندرانی ها به خوبی بازگو نشد
شریعتی افزود: یکی از نیازهای فوری استان خلق ثروت است که فقط از مسیر کارآفرینی می گذرد، چون اینجا یک استان کشاورزی و دامداری و تولیدی است و توانایی زیادی حتی در تامین کشور دارد.
نماینده بهشهر، نکا و گلوگاه افزود: نسخه ای که حکیم انقلاب رهبر معظم برای کشور پیچید و آن اقتصاد مقاومتی بود که متاسفانه به آن بی توجهی شد و در این راه اگر سرمایه کافی وجود ندارد، نباید جلوی سرمایه گذاری ها را گرفت.
او تصریح کرد: مانع زدایی خواسته اصلی رهبری و مردم است که از سید محمود حسینی پور انتظار می رود تمام تلاش خود را در این راه انجام دهد.
استاندار سابق: دوره مدیریت من، سخت ترین شرایط مدیریت بود
احمد حسین زادگان دوره مدیریت خود را سخت ترین شرایط مدیریت دانست که همه برای پیشبرد اهداف استان تلاش کردند، اگرچه ضعف هایی وجود داشت اما پیشنهاد مدل منطقه آزاد یکی از موضوعاتی بود که می توان به آن افتخار کرد.
استاندار سابق گفت:ساخت سدهای مختلفی از جمله زارم رود آغاز شده که مجوز بعضی هم گرفته شد و کارهای ابتدایی آن هم انجام شد که یقیناً مدیریت جدید آن را پیگیری خواهد کرد.
او افزود: فعالیت نساجی قائمشهر، صنایع چوب و کاغذ و بسیاری از کارخانه ها با وجود مشکلات زیاد فعالیت شأن متوقف نشد، با کمک سناد اجرایی فرمان امام از تعطیلی بیش از ۲۰۰ کارخانه جلوگیری شد.
حسن زادگان گفت: ۶۰ درصد ام دی اف هم اکنون در مازندران تولید می شود که پیوست آن اجرای طرح زراعت چوب و طرح تنفس جنگل بود تا از نابودی بیشتر جنگل جلوگیری شود.
او افزود: رونق اقتصاد دریایی هدف مهمی بود که برای رسیدن به آن تلاش کردیم، دلیل موفقیت ناچیز هم قفل بودن دریا بود، یعنی ابتدا باید راه دسترسی به دریا را باز کردیم که بیش از ۸۰ درصد به آن دست یافتیم و قراردادهایی هم راه اندازی برای کشتی تفریحی بسته شد که با پیگیری استاندار جدید حتما وارد دریا خواهد شد.
حسین زادگان افزود: سیل یازده شهرستان استان را درگیر کرد که با وجود شرایط نابسامان اقتصادی توانستیم رودخانه ها را لایروبی کنیم و به آسیب دیدگان آن هم در ساخت خانه و معیشت کمک رسانی شد.
استاندار جدید: جوانان، گره گشای مشکلات
سید محمود حسینی پور نوری افزود: فرهنگ جهادی باید بر جامعه حاکم باشد، فرهنگ شب های شلمچه تا گزارش ناتوانی در اجرای پروژه ها شنیده نشود
استاندار جدید مازندران گفت: شکست تحریم غیر از اعتماد به جوانان امکان پذیر نیست، آنهایی که کشور را در سخت ترین شرایط با خلاقیت و نوآوری به پیش بردند.
او افزود: بهواسطه مسئولیتم در استان های زیادی حضور یافتم و فهمیدم عامل اصلی عقب ماندگی، نبود هماهنگی بین نخبگان استان بوده که سال هاست بر مازندران حاکم است و بنده استاندار کسانی هستم که پارتی ندارند و امیدشان از مسئولان قطع شده است.
حسینی پور گفت: اگر جوانان مازندران مانند جوانانی که در لشکر خط شکن بودند، آنهایی که جان شان را بر کف دست شان گذاشتند و جنگ را پیش بردند به میدان بیایند، این استان موفق خواهد شد.
او افزود: من به دنبال استانداری نبودم و با کسی هم رایزنی نکردم پس خود را بدهکار طیف و جریان خاصی نمی دانم و با هیچ کسی در مدیریت استان تعارف نخواهم داشت.
حسینی پور درباره مدیرانی که چیزی برای ارائه به مردم ندارند و انگیزه خدمت در آنها وجود ندارد گفت: تغییر مدیریت امری عادی است اما باید متذکر شوم که ملاک خط فکری آنها نیست و انگیزه و تلاش آنهاست هرچند باید سیاست نظام و دولت را قبول داشته باشند.
استاندار جدید مازندران افزود: باید به شهرداری ها و شوراهای شهر بگویم وضعیت فعلی شهرها مورد قبول نیست و با این شرایط نمیتوان توریست را به این استان آورد و توصیه جدی من این است که برای رفع معضلات شهری تمام تلاش خود را به کار ببندند.
در مراسم امروز آقای سید محمود حسینی پور نوری به عنوان بیست و چهارمین استاندار مازندران معرفی شد.
روایت حامد گلی از سفر وزیر کشور به ساری و معرفی استاندار بیست و چهارم مازندران: