آموزش حضوری دروس کارگاهی و آزمایشگاهی این دانشگاه از ۲۲ آبانماه آغاز میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای خوزستان گفت: یکی از علل افزایش نرخ بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی، نداشتن مهارت و تخصص کافی برای کار در بخشهای مختلف اقتصادی جامعه است.
دکتر سیدبهزاد علوی افزود: دانشگاههای فنی و حرفهای با هدف رفع این مشکل اساسی برنامههای آموزشی خود را با رویکرد دانش بنیان و بر مبنای تامین نیاز جامعه به نیروی انسانی ماهر، به گونهای اجرا میکنند که دانشجویان در پایان تحصیلات، به یکی از فنون و مهارتهای شغلی مجهز شوند. وی ادامه داد: با توجه به شرایط حال حاضر، ضمن هماهنگی با نهادهای ذیربط، مقرر شد از ۲۲ آبانماه کلاسهای عملی که شامل ۷۳۵ کلاس کارگاهی و آزمابشگاهی هستند، به صورت حضوری برگزار شوند. برگزاری کلاسها با رعایت همه پروتکلهای بهداشتی خواهد بود. در خصوص تعداد دانشجویان در هر کلاس نیز پیشبینی شده است که در هر کلاس ۱۰ نفر و با رعایت فاصله فیزیکی حضور پیدا کنند.
علوی خاطر نشان کرد: در خصوص شرایط حضور دانشجویان، گفت: شرط اصلی ورود دانشجویان به کلاسها، تزریق دو دوز واکسن کرونا و ارائه کارت واکسیناسیون است. به دانشجویانی که واکسن را دریافت نکردهاند نیز به شرطی که دوز اول واکسن را ارائه کنند، فرصت داده میشود.
وی افزود: مقرر شده است که کد ملی دانشجویان از مرکز بهداشت اعلام شود؛ اگر دانشجویی یک دوز واکسن دریافت کرده باشد به او فرصت داده میشود، اما چنانچه دانشجویی واکسن نزند، اجازه شرکت در امتحانات و انتخاب واحد ترم بعد را نخواهد داشت.
بیشتر بخوانید :ضرورت تربیت نیروی مهارتی برای اشتغال در صنعت فولاد
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای خوزستان گفت: در آزمونهای پایان ترم جاری به صورت حضوری خواهند بود و شرط ورود دانشجو در آزمونها و انتخاب واحد برای ترم آینده نیز تزریق دو دوز واکسن است.