مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانغربی با اشاره ظرفیت تکاب در تبدیلشدن به قطب توسعه گردشگری طبیعی از ساخت نخستین پُل شیشهای استان در روستای هدف گردشگری قینرجه تکاب خبرداد.
وی با بیان اینکه روستای قینرجه تکاب مستعد رونق گردشگری طبیعی است اظهار داشت: امور مربوط به مشاوره اجرای این طرح در بازه زمانی کوتاه انجام و تا میزان ۸۰ درصد منابع مالی اجرای آن از صندوق توسعه ملّی پرداخت خواهد شد که اجرای آن صنعت گردشگری طبیعی تکاب را متحول میکند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانغربی ادامه داد: بهطور جدی بهدنبال راهاندازی امکانات و تاسیسات مدرن گردشگری در روستای قینرجه از جمله مجتمع آب درمانی و پُل شیشهای هستیم و برای تحقق و تسریع در اجرای آن از سرمایه گذاران و فعالان بخش اقتصادی حوزه گردشگری استقبال و حمایت میکنیم.
جلیل جباری با بیان اینکه تقویت مسیر گردشگری جاذبه های طبیعی تکاب در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی آذربایجانغربی قرار دارد، اضافه کرد: برای توسعه گردشگری در این منطقه، اجازه هیچگونه مداخله غیراصولی و ساخت و سازهای غیرمجاز در روستای قینرجه را نخواهیم داد و بهدنبال بهبود زیرساختهای گردشگری این روستای هدف گردشگری هستیم.
وی با اشاره به اینکه تکاب بیشترین آثار طبیعی ثبت ملی در آذربایجانغربی را دارد بیان کرد: برای توسعه اکوتوریسم و طبیعت گردی در تکاب برنامه جدی و عملیاتی داریم اما فقط با نگاه دولتی نمیتوان در این حوزه موفق شد بلکه برای توسعه و رونق گردشگری بهویژه در این شهرستان باید جوامع محلی، بخش خصوصی و فعالان اقتصادی نیز همراهی و مشارکت کنند.
جلیل جباری با بیان اینکه تکاب مستعد رشد و توسعه گردشگری طبیعی است، افزود: گردشگری طبیعی در کنار اماکن تاریخی و باستانی مکمل توسعه و رونق صنعت گردشگری در تکاب محسوب میشود از این رو برای تحقق اهداف این برنامهها به حضور فعال سرمایه گذاران نیازمندیم.
تکاب در منطقهای باستانی و گردشگری در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و ۱۸۰ اثر ثبت ملی شامل ۱۷۵ اثر تاریخی از جمله مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان و پنج اثر طبیعی ثبت ملی دارد که شامل کوه میان تهی زندان سلیمان، زندان برنجه، زندان نبی کندی، چشمه های آبگرم قینرجه و چمن متحرک چملی گول میشود.